Kimmietid

november 30, 2008

Åhhhhhhhh så tungt

Har varit ute och julklappshandlat lite, kunde knappt ta mig hem. Cykelkorgen höll på att knäckas (trots att särbon har stärkt den underifrån eftersom jag lastar i för mycket).
Jag hittade ett hantelset till sonen, stänger och en massa lösa vikter som man ska sätta på - den sammanlagda vikten på lådan 20 kg. Så köpte jag ett par Jeans till honom också, han har ett par favoritjeans och jag köpte likadana bara i en annan färg så det bör bli bra.
Skönt att ha fixat lite mer. I veckan bör ett X-boxspel och Björn Gustafsson filmen komma de har jag beställt på nätet. Sen har jag redan handlat lite andra grejer också så det börjar ta sig.
Nu är det något mer till särbon, blir nog något klädesplagg och så ska jag ha tag i tidningskorgen på ILVA som var slut sist jag kollade till min syster och svåger. 2 systersöner ska också ha något och där vet jag inte alls. Nästa helg får jag och särbon nog ut och fara på shoppingtripp.

Ha en trevlig Första Advent!

november 29, 2008

Idag är det lördag

Har just legat och vilat lite, känner mig inte helt kry men det har inte blivit värre i varje fall.
Det blir inget springande i affärer idag det orkar jag inte.
Jag har i varje fall städat 2 rum och ska nu ta itu med vardagsrummet, städar lite "lättare" än jag brukar men damma och dammsuga måste jag minst göra.

november 28, 2008

Pizza

Har just ätit jättegod pizza, ICA har färdiga färska pizzabottnar som redan har tomatsås - denna täckte jag med riven mozzarella, bitar av gorgonzola, lite kalkonpålägg i strimlor och oregano.
Jättegott!! Nu är jag mätt och slö.

Sonen är hos sin pappa och jag är helt solo ikväll. Har en liten gnutta feber och nåt skit är det i kroppen. Jag gav mig iväg direkt från jobb och fick köpt ett par julklappar, en av de jag skulle haft var såklart slutsåld men jag fick köpt en 5 liters pastakastrull till särbon inte så kul kanske men han önskade sig det. Så köpte jag en sak till Hossan också men det kan jag inte berätta om eftersom hon läser här. Det som var slut var ett set med hantlar som man kan öka och minska vikterna på till sonen får titta i någon annan affär istället. Han börjar bli stor och vill träna armarna lite =), dessutom skvätte han på sig lite Beckham herrparfym imorse så kan hända är han intresserad av någon flicka. När jag frågade sa han att om det skulle vara så skulle han nog inte berätta det för mig eller sin pappa eftersom vi bara skulle ställa en massa pinsamma frågor då HA HA. (Hur kan han tro något sådant.)
I affären blev jag jättevarm och kände mig lite snurrig så nu är det vila som gäller.

Härliga fredag

Såg så fint ut när jag kom cyklande mot jobb idag, vi satte upp adventsljusstakar på kontoret igår och det lös så mysigt och fint från en annars mörk byggnad när jag kom till jobb.
Idag är det fredag - härliga fredag.
Tvätten klarade jag av igår kväll så jag tror att jag ska ta en tur till en affär ikväll och inhandla några julklappar.

november 27, 2008

Ljusstakarna är på plats

Det finns mer jag ska fixa men det får komma efter hand, alla ljusstakar är på plats och ett par fina julblommor är inhandlade. Både sonen och jag känner oss lite småkrassliga utan att vara sjuka - i hans klass är 7 elever sjuka så det finns baciller att slåss mot. Vi är båda lite hängiga, jag har huvudvärk som inte vill släppa och han känner sig rivig i halsen - helgens vila får räta upp detta.

Känner mig lite nere ikväll, en person som jag litat på har visat sig vara mindre pålitlig.
Är rätt säker på att han fått reda på att jag vet, ska bli spännande att se om han har nog med mod för att säga något till mig.

Skolbesöket

Även denna skolan verkade trevlig tyckte jag, men den andra kändes snäppet bättre och det tyckte sonen också. De hade lite underlig schemaläggning på denna skolan, men det var fräscha lokaler och eleven som visade runt oss var trevlig och hade mycket information (lite nervös var han men det kan man väl förstå).
Väl hemma igen så blev det snabbfixad mat - köttbullar och makaroner - det får bli så ibland när inte tiden räcker till.
Däremot så hann jag med att byta köksgardinen, så ikväll börjar jag nog så smått med att sätta fram ljusstakar.

november 26, 2008

Tiden bara försvann

Vaknade klockan 4,20 tyckte att jag bara ändrade ställning och puffade lite på kuddarna sedan kikade jag på klockan igen och då stod det 6,08 - 2 minuter tills den ringer.
Jag måste ju ha somnat om där utan att märka det men det kändes inte så, så min kropp tycker att jag stigit upp 4,20 imorse.

Ikväll kommer särbon och vi ska bara hem om lite snabbt och fiska upp sonen sen blir det en tur till öppet hus på en gymnasieskola.
Har lovat sonen att vi ska ha glöggmys senare på kvällen.

november 25, 2008

Det blev laxfilé med färsk pasta

Kvällens middag som sonen och jag avnjöt tillsammans. Sen har han som vanligt pluggat ett tag inför ett prov imorgon och ett på torsdag. Men vi har faktiskt hunnit med att titta på Prison Break tillsammans.
Jag har hunnit med en tur till källaren också och hämtat upp adventsljusstakar får se om jag hinner med att kolla upp så att alla funkar - hade varit mysigt att få upp dem på fredag redan.

En skön lunchpromenad

På lunchrasten blev det en 45 minuters promenad i solen - riktigt skönt.
Det ska ju bli varmare imorgon så då hoppas jag att både jag och sonen kan vara tillbaka på våra cyklar - livet blir så oerhört mycket enklare då.

På Onsdagkväll är det tänkt att vi ska besöka ännu en gymnasieskola, skadar ju inte att titta lite på alternativen. Sonen har som vanligt berg av prov och läxor så det blir nog bara en liten titt.

november 24, 2008

Nu snöar det igen

...jag har ju sagt att jag bara vill ha snö på jullovet!

Isigt

Fy vad halt det är ute! Både jag och sonen har fått skjuts av särbon idag, sonen tar sedan bussen hem till sin pappa och sover där inatt. Det är så halt så det går inte att cykla om man inte vill riskera att skada sig och imorgon börjar sonen senare och kan då inte få skjuts av särbon.
Då är det enklast att sova hos pappa för där slipper han byta buss och trassla på morgonen.
Så det kommer att kännas lite konstigt att jag är helt solo en måndagkväll.

november 23, 2008

Älskar saffransdoften

Lussekatterna är klara och det har blivit lite smakprov - mums vad gott det var.
Min ena syster kom och ringde på tidigare idag, precis när degen skulle jäsa, så hon kunde inte få något smakprov men vi drack lite kaffe och tog en pepparkaka istället, sen vandrade hon vidare till nästa syster som bor väldigt nära mig.
Nu har tvätten blivit struken också och det blir inte mer jobb idag, vi lagade fläskfilé och råstekt potatis igår och det blev rätt mycket över så vi har middag till idag också. Skönt.
Imorgon är det måndag igen - det går lite för fort när man är ledig tycker jag.

En promenad på is

Det är underbart utomhus, jag har varit ute på en promenad som tog ca en timme men jag kom inte så långt på den tiden som jag brukar. Det är fullständigt glashalt ute. Var på väg att vurpa 3-4 gånger. Men jag klarade mig och njöt för fullt av hur vackert det är där ute.
När jag kom in igen blev jag baksugen och nu står degen till lussekatter och jäser.
Sonen har nu en annan kompis här och det babblar på för fullt på hans rum gissar på att när det så småningom börjar dofta nybakat så kommer de nog ilande.

november 22, 2008

Jag fick mina minusgrader

Imorse i varje fall, nu är det ett par plus igen. Så före frukost imorse satte jag fart och frostade av frysen - det är SÅ fint i den nu.
Sen har jag och särbon varit ute och kört lite, det blev en tur till Mobilia. Köpte samma choklad-kalender till sonen som Helga köpt till sina barn på Lagerhaus. Det blev en fin liten julgransprydnad också.
Nu håller särbon på att byta persienner i vardagsrummet. Jag har precis strukit röda gardiner - eftersom vi tagit ner gardinerna i vardagsrummet och jag ändå ska byta ut dem under veckan annars så tyckte jag att jag kan hänga upp dem idag - jag låter bara bli att tända dem (jag har gardiner med ljusslingor i).
Sonen och hans övernattande kompis har precis gått ut en sväng i det vackra vädret, sol och snö.

november 21, 2008

Snart dags att gå hem

Det snöar fortfarande, har snöat till och från under hela dagen. Ska bli skönt att komma hem och mysa lite. Tvättid har jag som oftast på fredagar + att jag måste ta mig till ICA för att handla hem en del men det ligger nära så det gör inte så mycket. Det blir hem och ploppa in ett par maskiner tvätt och sedan vidare till affären.
Eftersom sonens kompis ska sova över istället för att sonen skulle vara borta så måste jag ladda lite god frukostmat tills imorgon och lite chips och skräp till ikväll. Vi brukar ju alltid köpa hem färdiglagad mat på fredagar och så även idag så jag slipper laga middag i varje fall.
Sen blir det att tända en massa ljus och ha det skönt.

Första snön i Malmö

Nu har den kommit, ser i och för sig rätt vackert ut.
Fick skjuts med särbon idag, vi skjutsade sonen till skolan också. Han har ändrat sina planer så kompisen ska sova hos oss istället - passar bra så tar de bussen hem till oss efter skolan.

Härligt med fredag! Ha en bra dag.

november 20, 2008

Glad son ringde

Första kvällen på ett par veckor då han inte måste plugga på något. 3 prov väntar i nästa vecka men en liten paus är inte fel. Han hade fått tillbaka ett av veckans prov och fått VG på det så det var han också glad för. Så hade han redovisat de två böckerna de läst tillsammans med en tjej som inte hade bekymrat sig med att göra läxan så han hade fått göra hela jobbet själv men han orkade inte ens irritera sig - var bara glad att det var över.
När jag gick i skolan var det killarna som spelade tuffa och bar sig åt. De har väldigt lite sådant i hans klass men de som är störiga är några tjejer som röker och skolkar och stör.

Har middag klart ikväll, gjorde pastagratäng igår och det blev mycket så vi tar det ikväll också.
Ser fram emot en lugn och skön kväll.
Hoppas på minusgrader i helgen, behöver frosta av frysen och det är så bra när man kan sätta ut maten på uteplatsen.

Helgen närmar sig

Så var det torsdag igen, igår var särbon hos oss. Vi hade glöggpremiär - mumsigt!
Fick dille förra året på vaniljglögg och den fanns i affären igen nu så det blev det och lite pepparkakor. Idag är det 10 dagar till advent!

november 19, 2008

Grå grå, grå grå

Så var det ytterligare en genomgrå dag, men jag lyckades cykla hit utan att bli regnad på i varje fall - man får vara glad för det lilla. Så var vi mitt i veckan och sonen började sucka om att han behöver helg när jag väckte honom imorse. Jag förstår att han behöver det, om inget nytt dyker upp så måste han läsa ut en bok ikväll och sedan ska det nog vara mer eller mindre läxfritt resten utav veckan. Ja, fram tills på söndag för på måndag är det prov igen.
Han planerar eventuellt att sova över hos en kompis på fredag, kompisens mamma är bortrest så de måste får bekräftat att det gick bra innan det bokas helt och hon kommer inte hem förräns imorgon.

Ha en bra onsdag!

november 18, 2008

Trevlig skola

Hemma igen, skolan verkade trevlig och det var fräscha lokaler. Både rektorn och syokonsulenten och de lärare vi träffade var trevliga så det verkade bra.
Vi hade dessutom tur, det slutade regna precis när jag skulle lämna jobb och vi klarade oss både till skolan och hem utan att bli blöta.
Däremot orkade jag inte laga mat så vi köpte med oss kebab hem, och det smakade gott.
Det var länge sedan jag åt det.
Nu ska jag koppla av lite - tyvärr för sonen måste han plugga lite till.

Skitvädret tillbaka + Huvudvärk

Så var det grått, regnigt och blåsigt igen. Typiskt idag också när jag ska cykla runt en massa.
Efter jobb blir det bara att lämna av väskan och hämta upp sonen sen ska vi cykla vidare till skolan vi skall besöka. Vaknade med huvudvärk också och den vill inte riktigt ge med sig.

För att vara lite mer positiv så ska det bli spännande att se skolan, sonen är redan helt säker på att han vill gå där och när han pratade med dem på gymnasiemässan så sa de att hans betyg mer än räckte så vi får väl se.

november 17, 2008

Är trött idag

Sonen är också trött, han har pluggat hela kvällen i stort sett. Nu skulle han spela lite tv-spel för att få göra något annat. Han fick ligga i lite extra idag eftersom nästa prov är på Onsdag och imorgon kväll ska vi iväg ett tag för att titta på den skola han har som förstahandsval.

5 veckor till jullovet. Snart dags att börja baka och göra göra julgodis. Sonen ville inte baka pepparkakor i år men en stor hög lussekatter blir det nog. Men ett tag till får det vänta det får bli advent först.

Som på beställning

Jag fick det väder jag ville ha - visserligen kom det lagom tills man är tillbaka på jobb igen men det är härligt att se solen genom fönstret också.
Idag är det soligt och kallt, jag älskar sånt väder.

Denna vecka börjar besöken på gymnasieskolor, vi ska på en skola imorgon och troligtvis på en annan i helgen.

november 16, 2008

Avklarat

Hela lägenheten är städad, tvätten är struken och boken är slut.
Det blåser som bara den där ute och nyss haglade det också så det blir inte någon tur ut idag heller - hade tänkt att jag skulle ta mig till Mobilia någon gång under helgen men det får bli en annan gång.
Sonen kommer hem lite senare idag eftersom han ska på bio med ett par kompisar, tur att de inte cyklade med tanke på vädret - de skulle ta bussen hem efter filmen.
Nu ska jag sätta på kaffet och slappa lite.

november 15, 2008

En plats i solen

Borde städa som bara den men jag har återigen fastnat totalt i en bok. Liza Marklunds senaste "En plats i solen" som alla hennes böcker är den jättebra.
Lite städning har blivit gjord - två rum, ska försöka ta mig i kragen snart och städa vardagsrummet. Det är en underbar avkoppling när man får tag i en riktigt bra bok.

november 14, 2008

Beroendeframkallande produkter


Åhhhhhh så gott!!!

Vilken tur att det är fredag

...hade detta varit en måndag så hade jag inte varit på bra humör. Cykelturen hit var ett rent helsike, fick vatten i skorna, ösregn och motvind. Jag är rätt tålig men idag var det bara nog!

Det ska bli skönt när det blir kväll och man kan bege sig hemåt, tända en massa ljus och bara hålla sig inomhus och mysa. Har tvättid ikväll också så det ska klaras av men för att tvätta behöver jag bara gå ner i källaren inte utomhus.
Jag skulle vilja har lite kallare väder med sol och blå himmel istället.

Ha en skön fredag!

november 13, 2008

Underbart väder

Idag har vi strålande solsken och klarblå himmel. Lite tungt var det att stiga upp när särbon låg kvar och sov. Kvällen gick undan igår, jag lagade maten - särbon fixade med min cykelkedja som plötsligt blivit för lång (inte så kul om den hoppar av) - sonen pluggade.

Sen satt vi tillsammans ett tag och tittade lite på TV och snackade.

Sonen planerar biobesök med en kompis helgen och är så glad att han inte behöver vara nervös för att bli stoppad (det har hänt en gång). Han fyller år sist av kompisarna men nu är ju han också 15 år och kan legitimera sig om det behövs. Det blir nog James Bond.

november 12, 2008

Snart färdigjobbat för idag

Ikväll kommer särbon och han har lyx - han har tagit ledigt från jobb resten utav veckan.
Lite avundsjuk är man allt. Men, men det är inte så långt till julen och då får jag ledigt jag med.

Till middag ikväll blir det Köttfärslimpa med potatis och brunsås. Inte jätteofta vi äter sån riktig husmanskost men det är gott lite då och då. Det blir lite mer på vintern också, passar liksom bättre då.

Så blir det lite mer förhöra sonen, han var lite gladare när han ringde efter skolan idag - en lärare hade insett att de har fått kopiösa mängder med prov och läxor så han flyttade sitt prov en vecka framåt. Det kan kanske rädda en del utav helgen, kan vara skönt att hinna något annat än att plugga då. Han vill ju gärna träffa kompisar lite också.

Mitt i veckan igen

Det blev en Korv Stroganoff till middag igår, gott och enkelt och så blir det mycket av det - det är alltid bra att ha några portioner i frysen för tillfällen när sonen ska ta något själv eller att ta med till jobblunch. Kvällen blev ju bra igår tack var beskedet från min syster och idag är det ljusare och lite bättre väder så lite piggare är jag nog allt.

Ikväll kommer särbon till oss.

november 11, 2008

YEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!

Äntligen! (dansar en lycklig dans med sonen).
Vi har väntat i snart 11 månader på att något positivt besked ska komma för min syster.
Idag kom det äntligen!!!!
Tumören har krymt, de har slutligen (efter många försök) hittat ett cellgift som biter på just hennes tumör.

Just nu har jag ett leende över hela ansiktet och denna dagen blev plöstligt helt underbar!

Idag går det inte att piggna till

...det är väl bara en sån dag helt enkelt. Nu närmar det sig kväll i varje fall och då får jag gå hem och laga något med falukorv - har inte bestämt om jag ska göra Korv Stroganoff eller kanske falukorv i ugnen. Jag får höra vad sonen är mest sugen på.
Sen blir det nog till att förhöra lite inför sonens fysikprov som är på gång.
Vi får väl se om vi hittar tid till att titta på gårdagens Prison Break ikväll också, sonen har ju så jättemycket från skolan just nu, en bok ska vara läst tills imorgon på svenskan och en annan tills nästa vecka. Han hoppas på att detta är ett slags spurt nu så att det lugnar ner sig sedan.

Uppförsbacken har vuxit

Det kändes i varje fall så imorse. Jag har uppförsbacke en stor del av vägen till jobb och när det regnar, blåser och är mörkt så känns den ännu jobbigare att trampa upp för.
Hit kom jag trots allt, får väl hälla i mig en massa kaffe så man kan känna sig normal igen.

Tisdag morgon och jag längtar redan till helgen.......

november 10, 2008

Det har ljusnat lite

.... men det blåser fortfarande rätt rejält. Åkte ut med en kollega på lunchen istället för att ta cykeln - kände mig inte lockad av att kämpa som en galning i stormen. Hon skulle några ärenden och jag hade lite att fixa på samma plats så det blev bra.

Hoppas regnet håller sig borta nu så att både sonen och jag slipper bli blöta när vi ska cykla hem senare idag.

Trötta, mörka måndag

Måndag är alltid tungt, speciellt så här års. Idag blåser det som bara den - det kommer en liten skur då och då och det är mörkt.
Nåja, upp kom vi både jag och sonen och har man bara kommit igång så går det ju bra.
6 veckor till jullovet!
Får börja fundera lite mer inför julklappsideér nu tror jag. Sonen har faktiskt kommit på några saker i fall. Det fanns ett X-box-spel han vill ha också någon film. Det är en början i varje fall.

Ha en skön Måndag.

november 09, 2008

Söndagkväll

Sonen och jag har just ätit middag, denna dagen har varit rätt slapp för oss.
Det är gräsligt väder med blåst och regn så det har inte blivit någon direkt utomhustid idag.
Jag har varit på ICA och det ligger nära, sonen har bara varit inne hela dagen.
Han gav sin pappa en present tidigare i veckan så de har inte träffats idag.

Strukit tvätten har jag gjort och sonen har städat fågelburen, så har han läst en del i en bok som ska läsas för skolan. Han har ett par jobbiga veckor framför sig med mycket prov och förhör så han försöker få undan att han ska ha läst ett par böcker också inom de närmsta veckorna.

Särbo på fixarhumör

Han fick upp den nya persiennen i sonens rum igår och det blev jättesnyggt. Tänk vad en sån liten sak kan göra skillnad. Den gamla persiennen satt i fönstret när vi flyttade hit och det gjorde stor skillnad med en ny - Så stor skillnad att jag bestämt mig för att byta ut alla persienner i alla rum.
När persiennen var på plats så började särbon greja med min badrumsvask, vattnet har runnit ner VÄLDIGT långsamt på sistone och han var trött på det så han tog isär och rengjorde rören och nu var det problemet löst också.

Medans han höll på med allt detta så lagade jag lasagne, sallad och vitlöksbröd till oss som vi hade till middag. Mycket mumsigt!

Nu har särbon åkt vidare för att fixa på annat håll, han skulle byta däck till sin mamma.

november 08, 2008

IKEA

Så var det redan lördag eftermiddag - särbon och jag började dagen men en timmes promenad.
När sonen hade kommit upp och igång så åkte vi alla tre till IKEA, persiennen i sonens rum var i lite mindre bra skick + att vi har tänkt att så småningom byta ut en möbel på hans rum.
Skrivbordet ska bort och istället ska det vara någon hylla, byrå, skänk eller vad vi nu hittar som kan tänkas passa. Det enda vi hittade hade varit ett superkap om inte någon annan hunnit precis före oss. I fyndhörnan på IKEA fanns en fräck svart hylla och den var nersatt till 395,- tyvärr hade en dam kommit precis före oss och lade snabbt beslag på den. Så det blev bara en persienn och ett par jättestora julgranskulor också åt vi en IKEA korv också.
Sen åkte vi en tur till minneslunden igen också, det är ju fars dag imorgon och jag tyckte jag kunde åka dit idag istället när man nu fick skjuts, vem vet hurdant väder vi har imorgon.

Nu ska det bli lite vila.
Ha en jätteskön lördag.

november 07, 2008

Subwaysandwich & Prinsesstårta


Sonens pappa hämtade Sandwichar till oss och det smakade jättegott.
Sedan hade jag köpt en liten prinsesstårta till oss, lite fest fick det ju bli.
Min äldsta syster tittade förbi en stund med en present till sonen, hon kunde inte vara med på kalaset eftersom hon inte kan utsätta sig för baciller. Sonen var nöjd med födelsedagen!
Imorse var vi båda nöjda med att nu är det fredag!

november 06, 2008

Han klarade sig undan äggen

Sonen ringde från sin mobil och var mycket nöjd!
Han hade hört tjejerna planera att köpa ägg efter lunchen - så hade han tur och lektionen efter lunch blev inställd idag och det var hans sista lektion så han ringde när han var på väg att bege sig hemåt, får bara hoppas att de inte sparar äggen tills imorgon.

Nu är han hemma och njuter av en lugn eftermiddag.

Idag för 15 år sedan

Blev jag mamma till världens sötaste lilla kille! Han är ju inte så liten längre men lika söt i mina ögon i varje fall.
Den dagen var jag ute och cyklade på förmiddagen, när jag kom hem kändes magen lite annorlunda och på eftermiddagen satte cirkusen igång.
Han föddes strax efter 21 på kvällen.
Från den stunden så blev min värld helt annorlunda och så mycket bättre!

Vi har ju redan haft kalas och han har redan fått sin nya dator som är den stora presenten så idag fick han några småpresenter nu på morgonen och ikväll så kommer hans pappa till oss så ska vi äta lite gott och ha en mysig kväll.
Hoppas att sonen slipper den äckliga traditionen att bli "Äggad" på skolan, han var lite orolig för det eftersom han också tycker det är äckligt och han brukar aldrig själv vara med och göra så mot andra.

november 05, 2008

Ny president

Presidentvalet i USA gick som jag hade hoppats. Tror att det kan bli bra förändringar av detta.

Här i Malmö är det grått idag, småregnigt och trist. Som vanligt var det segt att ta sig upp ur sängen. Ikväll kommer särbon, imorgonkväll kommer sonens pappa och sedan är det fredag igen. Men kanske ska jag ta en dag i taget. Kycklingfilé ligger och tinar därhemma får se vad vi kan svänga ihop för något gott av den ikväll.

november 04, 2008

Sprödbakad torsk

Kvällens middag, har köpt ett paket på ICA - de är faktiskt riktigt goda. Potatis och Remouladsås, lite grönsaker och så har man en snabb middag. Ville ha något som gick snabbt eftersom vi varit iväg på utvecklingssamtal.
Samtalet gick bra som vanligt. Lärarna tycker det är skönt att han är så helt klar över vad han vill inför framtiden och det tycker jag också.

Så är det spännande att se hur det går i det Amerikanska valet! Det känns som om det vore självklart men man vet aldrig. Jag har ju bott i den Amerikanska södern och har sett hur smygrasismen kan fungera. Men jag hoppas på en stor förändring i USA, det vore bra för oss alla.

Utvecklingssamtal

Idag ska jag sluta jobba en timme tidigare eftersom jag ska iväg och möta sonen på skolan, så ska vi gå på utvecklingssamtal. Det brukar gå bra och jag förväntar mig inget annat idag.
Sedan är det sju veckor kvar tills det blir jullov, detta fick jag berättat för mig imorse.
Hösten har gått väldigt fort fram tills nu känns som om det bara var en kort tid sedan sonen började nian - nu har han snart klarat av hälften.

november 03, 2008

Promenad 50 minuter

Det blev en promenad och det var riktigt härligt, ska försöka komma igång med att göra det igen på luncherna i varje fall några gånger i veckan. Det är ju så skönt. 50 minuter i rask takt.
Det känns bra. Har blivit för lite motion på sistone.

Sol och fint

Hoppas det håller i sig, vi har jättefint höstväder här i Malmö idag. Jag skulle verkligen vilja ta en promenad på lunchen - behöver röra på mig - så jag hoppas att det fortsätter så här.
Ny arbetsvecka påbörjad, jag förstår inte vart helgerna tar vägen - de bara springer iväg.

november 02, 2008

Minneslunden

Nu sitter jag här med kaffekoppen efter ett besök med blommor och ljus till minneslunden.
Där var verkligen vackert med alla ljus och otroligt mycket blommor.
Idag skulle varit min mammas födelsedag dessutom är det ju Alla Helgon så tankarna går också till min pappa och min moster och morbror. Alla på samma minneslund.

Idag ska jag städa färdigt det jag inte hann med igår också ska jag som vanligt på söndagar stryka tvätten och slå in några paket sonen ska få på sin födelsedag i veckan.

Ha en skön söndag.

november 01, 2008

Skrattanfall


Jag har just kommit hem efter att ha skrattat mig till magkramp och forsande tårar i två timmar. Vi har varit och sett Stand Up Comedy med Björn Gustafsson, Özz Nujen, Måns Möller och Soran Ismail. Det var helt fantastiskt bra!!!! Om ett skratt förlänger livet så har vi förlängt våra med många år ikväll.
Först åt vi en Karibisk Buffe som var hur god som helst och sedan två timmar oavbrutet skratt.
Jag har använt en hel paket pappersnäsdukar bara till att torka tårar. En helbra kväll!!

Bilden är lånad från Björns hemsida.
 
Hit Counter
Free Counter