Kimmietid

juli 31, 2008

Läser om P C Jersilds idiotiska påhopp

Synd om honom - tänk att vara så inskränkt och korkad vid så pass hög ålder.
Dialekter förgyller vårt språk - vackrast tycker jag att gotländskan är men det är ju en smaksak för var och en. Om det är något man inte förstår så kan man väl bara fråga vänligt.
Sedan kan man undvika ord som bara finns på den egna dialekten om man talar till grupper som är från olika ställen.

Så var det torsdag

...tiden springer på. Vi grillade i hettan igår - jag tvättade också och det var inget kul att stå i hett torkrum när det är så stekande ute. Jag skulle ha rent sonens favoriter för att packa ner.
Lördagmorgon bär det iväg för honom och hans pappa - första anhalt Skottland.
Igårkväll var det faktiskt jobbigt med värmen - men vi fick grillat och maten smakade bra sedan satt vi mest och stönade - jag duschade två gånger.
Värme är skönt när man är ledig men det är jobbigt just nu när man inte kan sova pga värmen.
Då har jag ändå 2 fläktar i sovrummet.

Färdiggnällt. Sonen hade avverkat det som stor på listan för igår - idag har han bestämt med kompis.

juli 30, 2008

Mitt i veckan

Så var det onsdag, lika trött idag!
Ikväll kommer särbon och vi ska ha en grillkväll. Fläskfilé ligger och tinar där hemma.
Sonen är hemma och har idag fått en liten lista med saker han ska fixa, t.ex byta lakan i sitt rum och plocka fram lite saker han vill ha med sig på resan på Lördag.
Han hinner säkert med att vara med kompis också.
Nu åter till mina pappershögar.

juli 29, 2008

Oj, så sömnig

Det blir för lite sömn just nu. För det första är det för varmt för att sova på nätterna och sedan är jag inte redo att lägga mig vid den tid då det skulle behövas.
Har blivit ca 5-6 timmars sömn per natt och jag behöver 7 timmar för att var pigg.
Sonen och jag åt vår kycklingfilé igår kväll och sedan stack vi ut och köpte ett par Jeans till honom. Kom plötsligt på att det inte är långt tills skolan börjar efter att han kommer hem från sin resa med sin pappa. Allt annat är nog under kontroll - eller kan skaffas sedan.
Han tyckte så bra om Jeansen + att det var rea så jag ska se om jag kan få tag i ett par till i någon annan nyans kanske på lunchen.

juli 28, 2008

Bara en halvtimme kvar

...av min arbetsdag - den har verkligen flugit fram.
Sonen har varit och klippt sig idag - så han är fin inför resan med pappa.
Själv har jag jobbat som bara den - full rulle men rätt skönt för de flesta har semester så jag kan prioritera som jag vill, ingen som stressar och vill ha sitt först.

Nu ska jag snart hem, ska fixa något med kycklingfilé till mig och sonen. Får se vad det kan bli.

Jag kom upp

Men det känns som om jag bara sovit några timmar - usch vad gnällig jag är.
Det lär bli mycket att göra idag - så tiden kommer att springa fram - sen trivs jag ju faktiskt på mitt jobb också det är bara tungt när ledigheten är över.

juli 27, 2008

Imorgon ringer väckarklockan

Får lite panik när jag tänker på att jag ska upp 6,15 imorgon! Hur sjutton ska det gå till - jag kommer inte att kunna gå och lägga mig tidigt nog för det.
Nåja, det rätar väl ut sig under veckan, sedan hjälper det ju inte att det är ca 26-27 grader i sovrummet på kvällen.
Åter till verkligheten - nåja sonen har ju mer njutning kvar - till helgen åker han och hans pappa på semester. Så det blir till att packa resväska till honom ännu en gång.

Ha det skönt i hettan!

juli 26, 2008

Lördag

Det blir inget badande idag heller, sonen med kompis kände inte för det och jag hade hellre tagit ett kvälldopp än trängts med halva stan ändå men nu är ju jag och särbon bortbjudna ikväll så det får bli en annan gång.
Sonen är naturligtvis också medbjuden men han tycker inte det är så kul så kompisen ska sova över här ikväll istället. De är ju stora nu och tycker säkert det är kul att vara själva hemma istället. Jag har handlat hem allt så de kan äta tacos ikväll.
Dessutom är vi bara en kvart hemifrån om det skulle vara något.

juli 25, 2008

Sista semesterdagen

Strålande solsken är det och jag har varit ute och gått en runda på ca 1 timme, efter det en dusch och sedan var jag och handlade. Mina skor som jag har när jag är på uteplatsen eller ska till soprum och tvättstuga och sådant hade gått sönder också hittade jag ett par sköna med 50% rabatt på ICA Maxi när jag var och handlade mat. Ville ha något som man bara sticker fötterna i.

Hossan och Helga: Det blev som tur var inte några fler olyckor igår.

Det blir inget badande idag, kanske imorgon - sonen med kompisar ska på bio igen ikväll och särbon kommer hit. Får väl se vad vi hittar på. Kanske bara boken på uteplatsen.

juli 24, 2008

Gränden

Det blev middag på Gränden igår, härligaste sommar-restaurangen i Malmö (tycker jag).
Sonen och särbon åt köttspett och jag åt kycklingspett. Att sitta på denna underbara uteservering med alla blommor och öppna eldar är så härligt - det känns verkligen som om man vore vid medelhavet någonstans.

Idag har börjat lite sämre än gårdagen, en tavla brakade imorse ner i sonens rum, efter detta välte han ner en krukväxt när han skulle fixa med persiennerna sedan gick jag till soprummet och där hade någon tappat en persika som jag halkade på och trillade i eländet, kladdig och med skrubbsår reste jag mig. Så nu kan det bara bli bättre - det är ju strålande sommarväder i varje fall. Om det är lika fint imorgon så finns det risk för bad. Idag ska vi bara ta det lugnt - sonen har bestämt med en kompis och ska snart iväg - jag ska byta ut lite krukväxter på uteplatsen.

juli 23, 2008

Härlig cykeltur/Underbar glass

Tillbaka hemma efter en lite över 2,5 timmar lång cykeltur, jätteskönt var det.
Hossan: Det behövdes inga regnkläder.
Vi cyklade först till stadsbiblioteket - sonen hade lånat ett tv-spel där som skulle lämnas tillbaka så lånade han ett nytt också. Sedan fortsatte vi ner till stranden (Ribersborg) där passade vi på att gå ner och känna på vattnet med fötterna - det var inte varmt!
Sedan fortsatte cykelturen ner till Västra hamnen - älskar det området. Där hittade vi en glassbar som hade hemgjord siciliansk glass och YES den smakade som i Italien. Helt ljuvligt.
Det var riktigt härligt. Ikväll blir det middag ute så då ska vi cykla ner till city igen.

Cykelutflykt kanske?

Har inte hört med sonen än (eftersom han sover) vad som tycks om denna idé, särbon tyckte det lät bra har "pratat" med honom på MSN. Att ta en lång cykeltur, stanna någonstans och äta lite glass eller så tycker jag låter som en skön idé. Tycker sonen och hans kompis tillbringat lite väl mycket tid de senaste dagarna med att sitta vid dator eller TV-spel så en riktig utedag kunde väl inte skada. Idag skulle visst sonen inte träffa någon kompis så då skulle det passa bra. Vi får väl se....

juli 22, 2008

Sitta i solen

Har precis kommit in efter att ha suttit på uteplatsen i lite över en timme, suttit lite och bara njutit av solen och när det kommit moln har jag läst. Skönt.
Tidigare idag var jag iväg till Mobilia och besökte Lagerhaus - köpte en snygg tvålpumpflaska som ska bli gå-bort-present på lördag när vi är bortbjudna.
Sedan har jag bakat Drömmar - uppskattat av son och kompis.
Nu tänkte jag köra ett par maskiner tvätt - det är ledigt i tvättstugan och sedan ska jag sätta igång med att laga Lasagne. En skön och avslappnad dag.

Strike

Det blev bowling och det var kul, sonen slog 3 strike i rad och vann första omgången. Den andra omgången togs hem av särbon. Efter detta körde vi hem och sonen med kompis stannade hemma, jag och särbon tog en lång promenad på ca 1½ timme, vilket slutade med att han som hade fel skor fick blåsor under båda fötterna.
Sedan var det redan kväll, tiden sprang riktigt fram igår. Vi åt en god middag med tjälknöl och klyftpotatis. Höjdargott.
Idag har särbon kört iväg redan för att hälsa på sin syster som bor i en annan stad. Vi får väl se vad som händer här hemma.

juli 21, 2008

Ny vecka

Så var det måndag igen - idag ska vi kanske gå och bowla. Det blir jag och särbon, sonen och bästisen. Vi får se hur det blir sedan när alla kommit hit - ännu så länge är det bara jag och sonen.

juli 20, 2008

10,36 herregud

Kom sent i säng igår somnade väl runt 01,30, vaknade till lite vid åttatiden och gick på toa och drack lite vatten - kom fram till att jag ville lägga mig en stund till.
Sen vaknar jag klockan 10,36 - då blev jag chockad. Så länge brukar jag aldrig sova.
Nu känner jag mig halvt groggy och ska äta frukost.

juli 19, 2008

Städrapport

Städningen är på gång men jag har svårt att slita mig från min bok. Har börjat på bok 2 från födelsedagshögen nu läser jag Håkan Nesser - Man utan hund. Den är bra från första sidan och så fort jag börjar dra runt dammsugaren så kallar boken på mig.
Nåja, jag fick gjort mitt rum igår, idag har jag klarat av sonens rum och vardagsrummet.
Sonen fick själv plocka undan och damma igår så hans rum var bara dammsugning och golvtvätt.
Nu ska jag ta en liten kaffe och bokpaus och sedan får jag ta tag i hallen och badrummet.

juli 18, 2008

Först ösregn - nu skiner solen

Så var det fredag igen - det är svårt att hålla reda på dagarna när man är ledig.
Ikväll ska sonen och 3 kompisar gå på bio - efter bion ska sonen hem till sin pappa för att tillbringa helgen där.
Själv har jag tränat en stund på crosstrainern igen och sedan varit och handlat lite - nu tänkte jag att jag skulle städa i varje fall något rum så har jag lite mindre som ska göras i helgen.
Inatt fick jag sova gott - förhoppningsvis fick särbon också det, han var hemma hos sig själv och när jag pratade med honom igår kväll så kändes det bättre i rygg och nacke.
Han hjälper sin mamma med att måla fönster och det är säkert ovana arbetsställningar som gör att han fått extra ont. Nu ska dammsugaren fram så att någon liten mängd nytta kan bli gjord.

juli 17, 2008

Riktigt trött redan

Sov inget vidare inatt eller rättare sagt imorse. Vi gick och la oss sent igår och sedan började särbon böka runt redan vid 5-tiden, han hade ont i rygg och nacke och kunde inte sova.
Sedan låg han och vred sig i två timmar då jag slumrade lite då och då.
När han gav upp och steg upp så somnade jag en stund till men det blev inte tillräckligt med sömn så trots att det är semester så är jag sömnig redan nu.
Men nu ska jag slänga mig på soffan och titta på Hells Kitchen sedan orkar jag kanske läsa ut boken jag håller på med - Det är Mari Ljungstedts nya "Den mörka ängeln".
Sov Gott!

Promenad i duggregn

Har just varit ute på en rask promenad, behövde lite motion - gick i ca 45 minuter. Efter ungefär halva tiden började det duggregna. Det gjorde inte så mycket.
Nu har jag duschat och hällt upp en mugg kaffe och ska sätta mig och läsa en stund.
Sonens kompis har sovit över och de spelar Guitar Hero för fullt får väl snart påpeka att lite frisk luft är nyttigt - det har slutat regna igen.
Inte mycket planerat för dagen, förutom tvättid klockan 16.00 - skönt att bara vara.

juli 16, 2008

Shopping och sjukhus

Har haft en produktiv dag hittills - tränade imorse och efter duschen så cyklade jag till KappAhl för att kolla lite på kläder, min ena syster hade varit där och reafyndat och sa att det fanns en del snyggt. Hittade två toppar för 199,- svårslaget fynd. (Alltså för båda).
Sedan stack jag till sjukhuset och hälsade på min syster - hon var mycket piggare och får komma hem imorgon så det kändes skönt. Hon längtade hem till man och hund.
Sonens hemkomna bästis är här och ska troligtvis sova här inatt, särbon dyker nog också upp snart - ikväll ska vi grilla kotletter.

juli 15, 2008

2 timmars arbetsdag

Stack in på kontoret vid 11,30 och jobbade i två timmar - rätt lagom arbetsdag eller hur?
Fick undan det som inte kunde vänta och nu tänker jag hålla mig borta resten av semestern.
Efter det så har det varit en lugn dag, sonen och jag har just varit ute och gått en runda - det ser ut som om det ska regna men kommer inget. Ikväll ska sonens bästis komma hem från sin utlandsresa och det ser han fram emot.

juli 14, 2008

Hemma igen

Tillbaka från marknaden, vi hade jättefint väder hela tiden. Lite blåsigt var det i Kivik men sol och varmt hela tiden. Inköpen har blivit lite marknadsgodis - det hör ju till.
En rolig T-Shirt till sonen och en plånbok till honom också hans gamla hade gått sönder.
Köpte en drös med billiga servettpaket till mig och så åt vi Langos.
En bra dag. Nu är vi rätt slöa och ska ha en lugn kväll. Det blir bara några varma mackor som kvällsmat idag.
I förmiddags ringde de från jobb och frågade snällt om jag kunde komma in ett tag någon dag under veckan då det dykt upp något som bara jag kan fixa och det lovade jag att göra så vi får väl se om det blir imorgon eller på onsdag. Ett par timmars jobb kan jag väl stå ut med.

Måndag morgon

Jag har verkligen blivit skönt slö på denna semestern - när jag vaknade vid halvnio tyckte jag att det var tidigt.
Idag ska vi ut på utflykt - jag, sonen, särbon och min ena syster ska åka till Kiviks marknad.
När vi var små åkte vi varje år till Sjöbo marknad - det var en given familjetradition - min pappa kom ursprungligen från österlen så det var en vana han hade från sin barndom.
Jag och särbon bytte denna traditon mot Kivik för några år sedan - där är så vackert. Ja, inte just på marknaden kanske men omgivningarna. Så idag bär det iväg, min syster blev jätteglad när jag frågade eftersom hon också tycker det är kul men hennes man avskyr sådant.
Hoppas att vi slipper regn.

juli 13, 2008

Bra födelsedag

Kände mig ju alldeles uppvaktad. Hossan kom med alldeles för mycket presenter - din snälla tok - jag hade önskat mig en bok av henne och så fick jag 5 böcker + en fin badbomb.
(Badbomben var officiellt från hennes katter =).
Av särbon fick jag allt jag sagt till honom att jag önskade mig - en jättesnygg och bra ny pepparkvarn, en flaska man sprutar olivolja med så att man inte får för mycket när man lagar mat - och en jättefräck väska/kista att ha alla filmer i - den har plats för 390 filmer och fickorna är numrerade så jag ska göra register på allt.
Fick till och med paket av Hossans syster, heltokigt men snällt.
Maten blev bra och vi hade en trevlig kväll.
Idag har jag och särbon varit och hälsat på min syster på sjukhuset igen sedan hämtade vi sonen och trodde vi skulle bowla, klockan var lite i tolv när vi kom dit men de hade sommartider och öppnade inte förrän två så det får bli en annan dag.
Tackar för gratulationer från Nene och Hossan här på bloggen igår.

juli 12, 2008

Så var det lördag

Vi hade det skönt igår kväll, cyklade ner till city och åt en supergod middag på Casa Mia,
efter det var vi alla proppmätta och solen sken så vi tog oss en cykeltur innan vi stack hem.
Sedan blev det kaffe hemma och Morgan Påhlsson - Världsreporter på DVD - Vi skrattade alla gott, de är helt sjuka.
Idag började vi dagen med en promenad (jag och särbon) sedan när vi kom hem hade sonen vaknat och var redo för att gratulera mig - idag fyller jag nämligen år - jag fick ett presentkort från en bokhandel av honom och hans pappa - perfekt present till mig.
Från min ena syster fick jag i förskott under veckan ett jättefint "stenfat" med ljus och en matchande kruka med blomma. Från särbon vet jag inte vad det blir ännu - han hade ju cyklat hit igår och hade inte med sig paketen utan han är hemma hos sig själv nu en sväng och hämtar den. Det ska bli spännande att se vad han hittat på.
Så ikväll kommer Hossan hit och vi ska grilla Entrecote och jag hoppas vi kan sitta ute och mysa.

juli 11, 2008

Bra start på dagen

Har sovit gott och sedan steg jag upp och tränade direkt. En dusch på det och nu har jag precis ätit en frukostomelett och sitter här med min kaffekopp.
Sonen sover fortfarande och jag ska ta mig en tur till affären när jag druckit mitt kaffe - behöver ägg, ska baka en tårta då jag har en födelsedag i antågande och Hossan kommer och firar lite med oss imorgon. Det ska bli en "Carrot cake" favorit för både mig och sonen.
Trist väder idag men det är skönt ändå att vara ledig - sonen ville en tur till biblioteket och så har vi snackat om att kanske gå ut och äta ikväll.
Ha en bra dag!

juli 10, 2008

The Hoax

Sonen och jag har just sett en film "The Hoax" med Richard Gere, det är en film av Lasse Hallström - den var bra men jag gillar många av Hallströms andra filmer bättre.
Sonen och jag cyklade till videoaffären och hyrde 3 filmer som vi får ha i en vecka - detta var en av dem.
Tidigare idag var sonen och särbon iväg och spelade badminton en timme, jag har suttit på uteplatsen i solen och läst min bok och haft det skönt. Har till och med fått lite färg i ansiktet - jag är en sån som aldrig solar utan helst sitter under parasoll annars.

En härlig Onsdag

Vi hade en jättefin dag igår, vi hade jättetur med vädret. Vi hade gäster och åt grillad fläskfilé med stekt färskpotatis, sallad och coleslaw - till detta gott rödvin.
Vi kunde sitta på uteplatsen fram tills 21,30 då vi flyttade in. En härlig kväll.
Det är skönt med semester.

juli 08, 2008

Min syster

Min äldsta syster ringde och hon har blivit inlagd igen - denna gång på grund av att hon går ner så mycket i vikt. Hon är inte lik mig - hon har även som frisk fått kämpa för att inte se ut som om hon var anorektisk - nu med cancer i kroppen så är hon smal så man blir rädd.
Hon är nu inlagd och får näringsdropp, de senaste pillerna hon får gör henne magsjuk.
Hennes man försöker göda henne med riktigt fet glass, min ex-man är så snäll att han varit och köpt "Ben & Jerrys " riktigt fet och världens godaste amerikanska glass till henne för att hjälpa till med detta. Så imorgon ska jag antagligen (om hon inte har en massa undersökningar och prover) hälsa på henne på sjukhuset - har en hel kass tidningar som kan ge lite sysselsättning för henne och så ska jag in och köpa hennes favoritchoklad för att fortsätta gödningen.

Bakat kaka

Nu har jag bakat en chokladtårta som ska få en god chokladglasyr på sig imorgon.
Har också hunnit med att träna på crosstrainern en stund och så har sonen och jag varit ute och cyklat en runda, fixade ett par småärenden på vägen.
Det är inte världens bästa väder för en cykeltur men lite måste man ju komma ut ändå.

Det är skönt att ha semester trots att det inte är solsken, men det får gärna komma tillbaka lite solsken några dagar under dessa 3 veckor.

Vi var i Helsingör

Gårdagen började med solsken så vid tiotiden begav vi oss iväg mot Helsingborg, vi tänkte det kunde vara kul med omväxlingen - när man bor i Malmö så blir det ju gärna Köpenhamn varje gång men Helsingör är ju så mysigt och vi hade inte varit där på flera år.
En olycka hade skett på E6:an så vi blev sittande i köer och färden dit tog nästan dubbelt så lång tid som annars. Sen flöt allting på bra och vi hade det skönt, vi shoppade jättemycket (mest vin)
och sedan åt vi en god lunch vid en uteservering. Precis när vi skulle göra ett sista stopp vid en butik nära båtarna så öppnade sig himlen fullständigt, det vräkte ner men det gjorde inte så mycket då skulle vi ju bara hem. När vi kom hem var det fint väder igen och vi kunde sitta ute och dricka kaffe.
Nu är vinförrådet överfullt och nu idag på morgonen har jag och särbon tagit en tur till Bulltofta kött och laddat där med så nu kan vi ha mycket gäster. Vi köpte en lyxlåda - en sådan innehåller:
1 kg Entrecote
1,5 kg fläskfilé
1 kg kycklingfilé
2 kg benfri kotlett
Så nu kan det grillas som bara den.
Fläskfilé blir det på grillen till gästerna imorgon har vi bestämt.

Hossan: Kul att han blev glad!
Nena: Jodå, som jag skrev ovan så var vädret fint, i varje fall i början.

juli 06, 2008

Söndagkväll och en massa kaffe

Jag är en riktig kaffehöna men brukar inte kunna dricka kaffe på kvällen för det fördärvar sömnen för mig - nu har jag druckit 3 muggar - eftersom jag kan lägga mig när jag känner för det och stiga upp när jag vill så spelar det ingen roll. Tänk så lite som kan göra en nöjd.
Semester är finfint.
Imorgon förmiddag kommer särbon hit så ska vi (han, sonen och jag) hitta på något kul.
Troligtvis blir det Danmark - äta lite gott där och shoppa lite vin och öl och kanske något annat kul - vi får se - är vädret hemskt så kanske vi tar det en annan dag.

Sonen och jag har ätit pastagratäng till middag ikväll och sedan har jag suttit med min kaffemugg och bläddrat i recept - har inte kommit fram till vad vi ska bjuda på på onsdagkväll.
En äter inte vitlök och gillar ingen kall mat, en är allergisk mot nötter. Men jag ska nog hitta på något mumsigt.

juli 05, 2008

Jag gillar när det är varmt

...men att storstäda tar emot i värmen! Över 25 grader i lägenheten och det blåser inte så mycket så att allt vädrande gör så mycket nytta.
Men det blir skönt när jag är klar och så har jag fint när semestern drar igång på riktigt.
Får hoppas att vädret blir åtminstone ok i nästa vecka.
Vi planerar för en tripp till Danmark också har jag bjudit hem folk på onsdagkväll och då är det kul om vi kan grilla.

juli 04, 2008

Vackra blommor igen


Jag har det bra - min semester börjar idag och jag har världens finaste vän - Hossan - som just kom förbi och gav mig denna vackra bukett - bara för att hon tänker på mig och är så omtänksam. Ibland är det lite tungt, just nu snurrar mycket i huvudet med allt som hände för ett år sedan, för att göra det jobbigare är min äldsta syster allvarligt sjuk och man oroar sig hela tiden. Men man måste hitta det positiva och det finns mycket.
Jag har som sagt en vän som är fantastisk.
Jag har världens bästa son.
Jag har en underbar särbo.
Jag har semester.
Jag har ett jobb att ta semester ifrån.
Livet är gott - en del elände får man väl bara räkna med.

Ha en underbar fredag!

Ett par timmar tills semester

Åh, så skönt det ska bli! Idag har det varit mer än hektiskt, det blir alltid så när man ska avsluta så mycket som möjligt och förbereda inför av vara borta några veckor.
Jag känner mig stressad och trött - men det går över när jag kommer hem.
Har i och för sig tvättid men det är inte så jobbigt - sköter ju sig själv.
Sonen ska iväg till sin pappa idag och jag ska var helt solo - härligt. Låter kanske trist men eftersom jag alltid har folk omkring mig annars så tycker jag det är lyx att få vara helt solo.
Ikväll blir det nog någon film har en hel hög jag inte sett ännu och så har jag köpt hem lite färsk ostfylld pasta som jag ska ha en ost och baconsås till. Mums.
Nu närmar sig fikadags här på jobb och vi ska äta glass till kaffet - passar bra en varm dag som denna.

juli 03, 2008

En vacker bukett

Har varit och köpt en vacker bukett blommor på lunchen, idag är ju den dag jag bara avskyr mest av allt. Den 3:e Juli. Det sketna datum jag förlorat båda mina föräldrar på.
Efter jobb ska jag cykla till minneslunden och sätta blommor och tända ljus för dem.

Oj vad trött jag var

Vi grillade och satt ute i värmen och åt vår middag, sedan blev lite allmänt fix.
Har köpt nya telefoner, trådlösa. Det hade jag innan också men det var två olika och de störde varandra. När nu den ena gick sönder så tyckte jag det var läge att skaffa ett set med två telefoner som hör ihop så ska det väl funka bättre förhoppningsvis.
Så jag satt och pulade en del med att ställa in dem och lägga in telefonbok och sådant.
Sedan slog jag och särbon oss ned i soffan och vi somnade som stockar båda två, vi vaknade av att det knackade på fönstret, jag var yrvaken som om någon väckt mig 3 på morgonen (klockan var alltså lite i nio). Det var en av mina systrar som tittade förbi och skulle lämna några tidningar till mig - hon trodde nog inte vi var kloka när vi kom snubblande helt vimsiga.
Sonen som befann sig på sitt rum bara skakade på huvudet.
Jag tror vi behöver semester.

juli 02, 2008

Sol och grillning

Det blir grillkväll ikväll solen strålar och det är varmt och skönt ute.
Ikväll blir det grillad fläskarré - tycker denna veckan är ovanligt lång, men det beror väl på att jag inväntar semester + att man får ta tag i en del underligheter på jobb nu när det fattas personal - semestrarna är i full gång, det är alltid svårare att greja med saker man inte är van vid och inte riktigt känner till. Hittills har jag nog klarat ut det som hamnat på mitt bord men ibland får man gräva ordentligt och gissa sig fram lite.
Men som sagt ikväll blir det grillat och som det ser ut kan vi sitta ute och mysa lite också.

juli 01, 2008

Downtown

Sonen och jag tog en cykeltur till city när jag kom hem ifrån jobb idag.
Vi besökte "Greys American Store" och köpte lite amerikanska produkter, gott-gott.
Sedan promenerade vi runt en stund och sist köpte vi med oss Subways hem, älskar det.
Så himla gott. Så nu är vi riktigt mätta och belåtna och orkar inte mer idag.

Snart ska vi titta på Life och imorgon är det redan onsdag - semestern närmar sig.

Så var det Juli

Nu ska väl sommaren kunna komma ordentligt igång igen tycker man...
Hade lite tur igår kollade i tvättstugan och där var ledigt så jag fick tvättat alla lakan på en gång skönt att slippa ha kassar stående med tvätt - det räcker att tvättkorgen alltid är full.
Sen kopplade jag av lite med ett fotbad och en ansiktsmask - härligt.

Solen strålar där ute och man kan bara hoppas att det är på gång nu med värme och sol.
 
Hit Counter
Free Counter