Kimmietid

januari 31, 2007

Så var det kväll igen

Tiden rusar på..
Ikväll kommer särbon och vi ska fixa lite gott käk och ha en mysig kväll förhoppningsvis.
Jag tror vi ska unna oss ett glas vin till maten ikväll också, känner för det.
Kvällens middag blir kycklingfilé och zuccinigratäng. (Potatis till sonen)
En sallad och kanske lite sparris också så ska det nog bli riktigt gott.

Sedan kanske vi kan spela lite kort eller något, sonen hade bara jättelite läxa idag som omväxling så då får man ju passa på.

Det regnar

Mörkt och regnigt och trist är det ute, men sonen mår i varje fall bra idag och har gett sig iväg till skolan. Skönt.
Sonen och jag tittade på ytterligare en film igår kväll - "She´s the man" -
en typiskt tonårskomedi men vi skrattade gott åt den.
Har blivit en del film denna veckan, det är bra sysselsättning när någon mår dåligt.

januari 30, 2007

Nu ska folk tydligen bli kändisar via sina bloggar

Jösses, då. Ja, jag kan ju förstå att en del personer med verklig skrivbegåvning kan komma fram genom en blogg men i övrigt tror jag nog att de flesta bloggar för sin egen skull. Är det inte så?

Så tycker man ju att det är jättekul när man får lite kommentarer men det är väl egentligen mer ett annorlunda sätt att vara vänner på....genom bloggar och kommentarer kan man ju hitta människor som man aldrig skulle träffat annars. Det tycker jag är häftigt.

Tisdag

Sonen är hemma idag också, han mår inte bra och har ingen aptit.
Fick i sig en halv macka igår kväll så vi får väl hoppas att det går bättre idag. Han får vila idag med. Hoppas verkligen att han inte smittar mig jag ska ut med några väninnor på fredag och det vill jag inte missa.

Jag fick handlat en hel del igårkväll och lagat köttfärsbiffarna som jag skulle göra, sedan tittade jag och sonen på en film "Grilled" med Ray Romano, den var lite smålustig.

januari 29, 2007

En timme kvar på arbetsdagen

Var hemma på lunchen och tittade till sonen, han låg och tittade på Ashton Kutcher film, han fick en box med 3 av hans filmer i julas och hade en kvar.
Han var jättetrött och lite illamående (det hade lugnat sig lite) och så är han lite snuvig också. Han hade ingen feber så jag vet inte riktigt vad som är fel men ibland kan man ju bara må pyton utan att det är något speciellt. Han lyckade äta några skedar yoghurt medans jag var hemma så det är ju alltid något. Vi får väl se hur han mår ikväll.
Jag har tänkt laga till köttfärsbiffar så får vi väl se om han har någon aptit då.

Sonen mår kasst

Han har gått hem ifrån skolan och säger att han mår jätteilla och är jättetrött. Så det blir ingen lunchpromenad idag, jag vill cykla hem och kolla hur det är med honom istället. Han har lagt sig på min säng och skulle ligga och titta på en film.
Hoppas det går över snabbt och lätt. vad det nu är.
Baciller finns i överflöd överallt just nu verkar det som.

Mamma vid 66-års ålder

Nej, det tycker jag inte är ok. Det finns skäl till att naturen har ordnat det så att det inte sker på naturlig väg i den åldern.

Det är fantastiskt att dessa hjälpmedel finns för dem som har problem att få barn men dessa är ju som regel människor runt samma ålder som de så får barn på vanligt sätt och då är det helt underbart att det finns.

Om man väljer att bli mamma vid 66-års ålder så tycker jag att det är själviskt.

januari 28, 2007

Söndag kväll

Snart dags för sängen. Hade en trevlig kväll igår med Hossan, Särbon och sonen igår men åt alldeles för mycket. Vi hade Fondue med en massa goda såser och så testade jag en dessert som jag inte gjort tidigare - Cheesecake Semi Fredo - En cheesecakeglass. Receptet finns på TV4´s hemsida under Leilas recept. Oj vad gott det var.
Nu är det stor skärpning som gäller, måste ut och motionera mycket denna vecka som startar nu känner jag.
Nu kallar sängen på mig.

januari 26, 2007

Fredag - vad skönt!

Har cyklat hit idag också och det gick bra förutom sista sträckan som kändes som om någon tryckte mig bakåt och kastade småspik på mig samtidigt. Inte så skönt - men nu är jag inne i värmen i varje fall. Idag hade jag vett att ta på mig termobyxor och det hjälper.

Gårdagen var produktiv. Frysen blev avfrostad och vi fick igång bredbandet igen. Sen hann jag med lite annat fixande också. Sonen sov hos sin pappa för då är det bara en buss till skolan, han slipper bytet, men han kommer hem efter skolan idag igen.

Ska bli jätteskönt med helg, då måste man inte ut i eländet när det är som värst - hoppas det kan komma fram någon solstråle så man kan ut och promenera någon gång under helgen.

januari 25, 2007

Nu har jag frusit i 3 timmar

Jag är väl lite knäpp men jag var ute och cyklade på lunchen, och det var 3 timmar sedan jag kom tillbaka in men jag känner mig fortfarande frusen.
Jag blev nog helt genomkyld - så nu känns det verkligen jättekul att jag om ca 30 minuter ska ut på ny cykeltur. BRRRRRRRR..!!

Det är så väldigt kallt

Ikväll ska jag nog kunna göra iordning min frys - det är ju jättekallt.

Hemma trasslar bredbandet så vi kan inte få igång internet - katastrof tycker sonen. Ska ringa idag och se om man kan få någon hjälp, hoppas det löser sig snabbt. Har precis beställt lite snabbare bredband men det ska inte komma igång på några veckor ännu så vi vill ju gärna att det gamla fungerar som det ska tills dess.

Idag är det första lönen med skattesänkning och visst syns det, frågan är bara hur mycket som äts upp av de andra höjningarna istället.

januari 24, 2007

Skit också

Kevin Costner kommer bara till showerna i globen. ÄSCH!

Kevin Costner

De sa precis på radion att i den nya omgången av Ladies Night som Martin Stenmarck turnerar med så skulle han eventuellt ha med sig Kevin Costner.. alltså jag är helt galen i Martin Stenmarck och Kevin Costner gör inte ont på många ställen.

Detta kan väl inte stämma, jag tror jag måste ha biljetter till detta.....

Kallt

Kylan är kvar men det var inte minusgrader igår när jag kom hem ifrån jobb så det blev ingen avfrostning av frysen. Idag är det riktigt vackert utanför fönstret, träden är alldeles vita och himlen är blå.
Fick förhöra sonen inför Fysikprov som är imorgon och han kunde det redan väldigt bra så då behöver han nog bara plugga litegrann ikväll inför detta, han hade varit klok och använt busstiden till att läsa på.

Jag och en kollega fick en jätteskön lunchpromenad igår, det är riktigt härligt att vara ute i det vackra, men jag vill ändå helst ha bort det, livet är mycket mindre komplicerat när man kan härja fritt på cykeln.

januari 23, 2007

Det är ju vinter på riktigt

Knäppt att man blir så överraskad, det är januari och inget konstigt med kyla och snö men man har liksom inte förväntat sig det nu när det varit så milt. Vi skjutsade sonen till skolan i morse och så får han ta bussen hem i eftermiddag, då har han i varje fall ingen tid att passa och det blir mindre stressande om bussarna skulle vara sena.
Så igår kväll blev det till att gräva fram sonens kängor och varmare vantar och sådant ur klädkammaren (oj vad den behöver städas).
Vi hade -6,4 grader i morse och det är rätt stor skillnad mot de ca 8 grader som var förra veckan.
Det enda postitiva jag kan komma på med detta just nu är att då kanske jag kan hitta tid till att frosta av min frys, när det är så här kallt kan man ju sätta ut maten utomhus medans man fixar det.

januari 22, 2007

Nya skor

Fick shoppat på lunchen och det behövdes.
Hela den här vintern har jag gått i de högklackade boots jag har i både svart och brunt eftersom det inte varit kallt och inte varit snö.
Igår kväll tänkte jag plocka fram något varmare då jag hörde om snö och kyla och hade helt glömt att mina favoriter bland de varma gick sönder förra året. Så nu hade jag tur en arbetskamrat skulle ut och shoppa på lunchen och att jag hittade likadana favoriter igen.
Varma fötter och 500,- fattigare.

Oj vad det snöar

Visst är det vackert och hade det kommit vid jul så hade jag tyckte det var jättemysigt men nu känner jag inte så mycket för det.
Om det blir mycket snö måste sonen ta bussen till skolan istället för att cykla, det lägger ca 30 minuter extra på hans restid eftersom han måste byta buss och trassla, det tycker vi inte är kul. Hoppas att det försvinner lika snabbt som det kom men det vågar man väl inte hoppas på.

I normala fall älskar jag snö men det är när det inte ger en massa extra jobb. Som när man är ledig.

januari 20, 2007

Nu stormar det igen

Det är så illa att det riktigt skramlar till i fönsterblecken. Hoppas att det lugnar sig snart vill gärna cykla till min mamma imorgon förmiddag och det är ju inte så kul om det stormar.

Det blev ingen tur till Thai-stället igår, jag gjorde lite egen variant istället med wok-grönsaker och kyckling, inte så dumt det heller.

Annars har helgen hittills varit väldigt lugn - mycket städande och sådant som måste göras men även en hel del avkoppling. Inte så spännande men skönt.

januari 19, 2007

Fredagskvällen närmar sig

Det är alltid lika mysigt med fredag. Sonen har tagit sig hem till sin pappa där han ska tillbringa helgen.
Jag tror nog att det blir en film ikväll har en komedi därhemma som heter Lonesome Jim, vet ingenting om den men det kan bli lagom med något lättsamt så här på fredagskvällen.
Sen återstår det att se om jag är duktig och fixar till någon nyttig GI-måltid ikväll som jag borde eller om cykeln tar mig på en liten extra tur på vägen hem förbi Thai-stället som jag är förtjust i. Har haft lite problem att komma tillbaka på rätt köl efter julen men jag är i varje fall halvduktig så jag går inte upp i vikt - men jag har ju inte heller gått ner något mer.

Tillbaks på jobb

Jo, huvudvärken är i och för sig kvar men magen känns normal igen, så då tyckte jag att jag kunde jobba idag. Sedan är det ju helg.
Har bara varit hemma 1 ½ dag men bordet är fullt så dagen kommer att gå
snabbt.
Idag får vi se solen litegrann och det kan man behöva.

januari 18, 2007

Hemma från jobb

Ingen kräksjuka tack och lov men magen krånglar och jag har en dundrande huvudvärk.
Dum kombination för nu vågar jag inte ta huvudvärkstabletter pga magen.
Nåja det går förhoppningsvis snabbt över - en dag i sängen ska väl hjälpa.

Till roligare nyheter så är vår Parisresa bokad - vi åker i mitten av Juni. Härligt.

januari 16, 2007

Snart är det kväll

Ska snart hem - sonen ska iväg och träna ikväll så det blir sen middag idag.
Hans pappa hämtar honom efter träningen och skulle sedan titta in en stund och fixa något med sonens dator så vi får besök en stund.
Annars händer det inte så mycket idag - är trött så jag hoppas på att komma i säng i tid och sova riktigt gott.

Hur sjukt är detta

Kolla nedan, jag skriver ett inlägg om att man får märkliga kommentarer från folk som tjänar pengar på sina bloggar och på det inlägget får jag en sådan kommentar. Hallå!

Konstiga kommentarer

Vad trist det är med dessa anonyma konstiga kommentarer som man får ibland. Jag är inte så insatt men jag antar att det är personer som tjänar pengar på sina bloggar och lägger ut kommentarer överallt för att man ska klicka in på dem. Obstinat som jag kan vara så tänker jag därför inte klicka på dem. Det är lite trist för man tycker alltid det är lika kul när det kommit en kommentar på något inlägg också är det bara sånt skräp.

januari 15, 2007

Med på kartan

Jag har placerat min blogg i Malmö på bloggkartan.se

Jag ser solen

Underbart, det blåser fortfarande men inte alls lika mycket. Det var inget problem att cykla till jobb idag och jag och en kollega planerar nu att gå ut och promenera på lunchen. Härligt!
Till lunch ska jag först äta - GI-tonfiskröra med sallad. Gott.

januari 14, 2007

Vinden har bråttom

..det susar och ilar överallt. Det är riktigt obehagligt faktiskt, hoppas det lugnar sig snart.
Sonen är med en kompis och ska komma hem vid 5-tiden sen ska han och jag äta "Spicy Chicken Wings" han älskar det. Resten av kvällen blir det nog lite kortspel eller så.
Skönt att kunna ta det riktigt lugnt, imorgon är det ny vecka.

januari 13, 2007

Nu är julen helt bortstädad

Granen är utslängd och alla prylar är i sina lådor i källaren.
Det är så mycket roligare att plocka fram allt än vad det är när allt ska plockas undan igen.
Det blev ju lite bättre väder idag så vi har faktiskt fått tagit en promenad och det var jätteskönt.
Nu ska vi bara ha det lugnt och skönt resten av dagen.

januari 12, 2007

Härligt med fredag

Ser fram emot helg men jag önskar det kunde sluta regna och blåsa så mycket. Jag vill ut och promenera lite när jag är ledig men detta vädret lockar inte till sådant.
Imorgon ska granen ut. Jag lyckades byta gardiner i köket igår och samla ihop alla andra julprylar i en hög som sedan ska packas ner. Så nu är det bara granen och ljusstakarna kvar och de ska bort imorgon.

Läste på internet att kräksjukan har tagit full fart i Stockholm och Malmö,
där har vi något som jag vill undvika. URK!

januari 11, 2007

Något kul är det ju på gång

Sonen och jag kommer att bli bjudna på en resa i början av sommaren.
Särbon vill ge oss detta - han är så snäll. (Han ska givetvis också med)
Så det blir en tripp till någon europeisk storstad, vi funderar på Paris.
Vad kul det skulle vara, eller kanske Rom. Jag har inte besökt någon av dessa städer tidigare. Ahh. Vad härligt att ha något spännande att se fram emot.

På jobb igen

..känns som om jag nyss gick härifrån. Nåja, sonen tog det lugnt igår kväll och har gått till skolan igen. Han får stå över gympan och skippa träningen ikväll men förhoppningsvis ska han klara de vanliga lektionerna.
Själv är jag tung i huvudet och snuvig men det ska nog gå bra ändå.
Sonen och jag bestämde imorse att vi ska ta det riktigt lugnt ikväll bara han och jag, så det blir nog att kanske se en film och dricka varm choklad.

januari 10, 2007

Eftermiddag och fortfarande mörkt

Ja, det blev en sådan dag. Lång har den varit också, har suttit i ett långt möte som inte var så jätteintressant, i varje fall inte den sista timmen.
På lunchen var jag och en arbetskamrat ute och handlade och det var bra så slipper man ikväll.
Sonen hade skickat SMS redan vid 10-tiden att han inte mådde så bra men det såg jag inte förrän vid 12 eftersom jag satt i möte. Jag kunde ringa upp honom då eftersom han hade lunch och han mådde fortfarande inte så bra men nu har han klarat skoldagen i varje fall, han får vila ikväll så kan han förhoppningsvis klara skolan imorgon igen. Känner mig inte helt ok själv men det är väl något elände som finns i kroppen men som inte riktigt bryter ut. Vi får ha en riktigt lugn helg när det blir dags och samla krafter då.

Ikväll kommer särbon och vi ska göra Köttfärssås och fullkornspasta hoppas sonen har lite aptit då. Lite mat i magen kan göra susen för energin.

Det är mörkt och regnigt

Klockan är är 9,40 och trots detta är det mörkt ute och det bara regnar och regnar. Man blir lite less på det, hade hoppats kunna komma igång med mina lunchpromenader igen men det lockar ju inte direkt.
Det är illa nog med cyklandet hit och tillbaka när det är sånt här väder.

Man blir så trött av detta.

januari 09, 2007

Första skoldagen på nya året avklarad

Fyra läxor - helt vilt! Nåja han hade hunnit med 2 i skolan och de andra 2 var inte så farliga. Så startar hans träning idag också så gissa hur trött
han kommer att vara ikväll. Oj Oj.

Tillbaka till gamla rutiner, efter hans träning ska vi äta middag och titta på gårdagens Prison Break.

Har börjar lite smått att plocka undan julen - på lördag är det ju tjugondag knut - och julen ska ut. Fick undan tomtar och sådant igår och så hjälper särbon mig på lördag att få ut min stora gran. Tycker alltid att det ser så kalt ut när man plockar bort allt.

En lista snodd från Expressen-blogg

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
9

Vilken svordom använder du mest?
F*n

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
6,05

Var köper du dina matvaror ifrån?
90% på ICA Maxi, övrigt på Coop

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ta bilden.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Resor

Har någon någonsin kallat dig lat?
Jag själv när jag får dåligt samvete om jag inte orkar städa.

Tar du någon medicin som hjälper dig somna snabbare?
Nej

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Mjölk

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Inte än

När var senast någon stötte på dig?
Ja, när var det

Vad åt du till middag?
För tidigt för middag, men jag ska göra ugnsbakad falukorv ikväll.


Kan du vissla?
Ja, men det låter inte bra

Vem var den sista som ringde dig?
Min mamma

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Bergochdalbanor.

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Det finns det säkert någon som gör.

Är du blyg inför det motsatta könet?
Oftast inte

När flög du senast?
Det var ett bra tag sedan. Semester på Rhodos

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
6 st.

Pratar du några andra språk?
Engelska och lite knagglig tyska.

Diskar du din egen disk?
Ja för det mesta, ibland särbon.

Har du gråtit offentligt?
På min pappas begravning.

Har du en stationär dator eller en laptop?
Stationär

Vilka gör du, önskningar eller planer?
Både och.

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Inte tillräckligt ofta.

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Nej Usch

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Det får han gärna men han måste inte.

Vad har du med dig in på bion?
Läsk, godis

Vem var din favoritlärare?
Engelskläraren på gymnasiet.

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Då får han vara otroligt trevlig för att väga upp detta.

Gillar du att flyga i flygplan?
Ja, om jag är på väg till något kul.

Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Då har väl personen ifråga varit attraktiv i mina ögon i varje fall och det räcker väl.

Gillar du din boendesituation?
Ja

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
7 timmar för att må bra men visst jag klarar mig på mindre.

Äter du frukost dagligen?
Ja.

Vilken är din favoritfrukt?
Clementin

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Ja, jag försöker, men jag låtsas att det är väldigt lite kalorieri i Marabou Dajm.

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
43

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Oftast, men inte i bloggen.

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Vej ej

Gillar du senap?
Ja

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Det går över.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nej! Aldrig i livet !

Sover du på sida, mage eller rygg?
Mage eller på sidan.

Tycker du om att krama folk?
Ja, det är trevligt

Skulle du säga att du är trendig?
Nix. Bara ibland och då som ren olyckshändelse.

Äger du en digitalkamera?
Jag får låna sonens.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Vet ej om jag blivit jämförd med någon kändis.

Stör det dig om någon säger att den ska ringa men inte gör det?
Ja, (I-landsproblem.)

Vad är du allergisk mot?
Inget.

Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
Det är upp till var och en.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej, jag älskar kött.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Vet ej


Fritt fram att sno listan om någon känner sig manad.

Idag känns det lite bättre

Är lite rivig i halsen men annars känns det bättre idag. Tur det för två andra på jobb är sjuka idag och det är ju inte bra om alla är borta samtidigt.

Kvällen var lugn - fisken i ugnen blev god och sonen och jag plockade fram skolväska och förberedde lite inför termin 2 av sjuan.
Jösses vad han är stor. (Min lille plutt)

januari 08, 2007

Mår inte så bra

Jag känner mig rätt risig idag, fryser ena stunden och är alldeles för varm nästa - håller på att ta av och på mig en kofta hela tiden. Halsen känns lite rivig också. Nåja, några timmar till ska man väl klara, får låta bli att känna efter.

Sedan får vi ta det lugnt ikväll jag och sonen, jag ska göra torsk i ugnen och det sköter sig nästan själv så det blir lagom idag.

Imorgon är det sedan full rulle igen, hoppas att sonen inte får alltför mycket läxor första veckan. Han är sur så det räcker ändå att lovet är slut.

januari 07, 2007

Nej - redan söndagkväll

Det har gått så fruktansvärt fort!
Sonen kom hem vid 17-tiden igår och vi hade en mysig kväll tillsammans.
Sedan var han hemma tills 17.30 idag då hans pappa hämtade honom igen. Sonen är ju ledig även imorgon så då var det bättre han sov hemma hos pappan som också är ledig.
Sedan på tisdag börjar allvaret igen på riktigt.
Filmen jag såg - den danska var inte sådär jättebra.

Jag har i varje fall varit flitig i helgen - städat, tränat och fixat en massa. Har bytt gardiner i vardagsrummet idag + tvättat och strukit all tvätt. Skönt att börja veckan med tom tvättkorg, den fylls så väldigt snabbt ändå.

januari 05, 2007

Det blir nog en film ikväll

Har en dansk film igen - jag gillar danska filmer - Han, hon och Strindberg heter den jag hyrt nu. Har inte hört något om den men det kan nog bli bra hoppas jag.
Sonen är hos sin pappa inatt också så kommer han hem imorgon eftermiddag eftersom pappan skulle iväg på fest.
Så innan jag däckar i soffan med en film så ska jag försöka börja lite med helgstädningen eftersom jag har mycket mindre solotid än jag är van vid.
Givetvis kan jag städa även när sonen är hemma men jag har en lite udda städteknik där jag först förbereder alla rum och sedan kör på och det gör att det blir väldigt rörigt innan det blir bra. Stolar på borden och sådant.

Måndag/Fredag

Ja så känns ju denna veckan eftersom jag bara har 2 arbetsdagar. Lyxigt.

Drömde om ett irriterande ljud som lät ungeför schhhschhhhschhhh och när jag vaknade så var ljudet på riktigt. Tittade på klockan 6,22 min klocka ska ringa 6,05. Jag hade kommit åt knappen när jag ställde klockan och istället för att antingen tuta eller gå igång med radion så stod den mellan radiostationerna och bara väste. Nåja, jag har klockan på 6,05 för att kunna ta det lugnt på morgonen så jag hann med god marginal ändå.

januari 04, 2007

Åter till verkligheten

Så var man tillbaks på jobb - det känns helt ok. Det är ju en lagom lång vecka att börja med. Bordet är fullt så dagen kommer nog att rusa fram.
Det gick faktiskt rätt bra att komma upp i morse, lite tungt var det ju när klockan började ringa men så länge sonen är ledig så är det ju ändå lite lugnare på morgonen än sedan när vi båda två ska iväg, sonen sov fortfarande som en stock när jag gick. Nu ska han till sin pappa och vara hos honom ett par dagar.

januari 03, 2007

Energi

Jag vaknade med en massa energi. Det blev en halvtimme på motionscykeln med en gång sedan frukost och nu har jag hunnit med att vara ute och gå i det fina vädret också.
Har jagat ut sonen och hans kompis i det fina vädret, kompisen är väldigt förtjust i TV:n och jag tyckte att det var så underbart ute att de behövde lite syre.
Sonen är dessutom ingen TV-fantast så en stund ute med basketbollen gör dem säkert gott.
Killarna var uppe väldigt sent klockan blev nästan 2 fick jag veta, själv slocknade jag vid halv-ett tiden. Imorgon börjar jag jobba igen hoppas att jag vaknar med samma energi då....

januari 02, 2007

Kväll igen

Sonen och hans kompis har tagit över vardagsrummet och ska titta på en DVD-film, så då lånar jag hans rum och datorn en stund.
Vi har ätit kycklingfilé i vitlökssås och det var uppskattat och nu är det alltså film-tajm.
Jag ska också titta på en film fast i mitt eget rum tänkte se en film jag hyrt som heter -
The worlds fastest indian.
Såg en annan film för några dagar sedan som jag måste rekommendera Nenne hette den och den var typ en dansk Bridget Jones. Jätterolig.

Ny nattgäst

Ännu en av sonens kompisar har anlänt och ska sova över hos oss inatt.
Killarna har precis stuckit iväg för att gå på något internetställe några timmar innan de kommer hit igen.
Jag har varit lite duktig idag och har gjort en stor laddning kycklingsoppa som är bra att ha med som luncher till jobb - börjar ju jobba igen på Torsdag och så har jag varit och handlat också.
När killarna kommer hem igen så ska jag ta mig en promenad tänkte jag det är ju riktigt fint väder idag. Skönt.

januari 01, 2007

Snart kväll

Lite seg är man allt, det blev ingen tupplur. Om en liten stund kommer sonen hem ifrån sin pappa och vi ska ha en mysig kväll. Det blåser full storm här så som tur är får han skjuts.
Det är ju Prison Break på TV ikväll och det älskar både jag och sonen.

Nyårsdag

Så var det 2007, nu ska man väl skriva fel ett bra tag när man skriver datum.
Nyårsfesten var trevlig! Vi fick jättegod mat och dryck och alla var på festhumör.
Jag vaknade redan vid 8-tiden och det var väl lite väl tidigt när man lagt sig vid 2-tiden men
jag kände att jag inte kunde somna om så då kan man lika bra stiga upp.
Får väl ta en liten tupplur under dagen istället.
 
Hit Counter
Free Counter