Kimmietid

juli 13, 2013

Det börjar bra =)

Fantastiskt väder, varmt och strålande solsken. Hossan och jag åt igår på en mysig uteservering i city. Efteråt tvekade vi om skulle hänga på stan ett par timmar för att sedan gå på afterwork men det kändes mer lockande att ta oss till min uteplats där vi sedan satt och snackade i timmar om allt och inget.
Det blev lite glass och flera glas rosévin - mysigt var det.

Det var min födelsedag igår och sonen sms:ade på förmiddagen och grattade samt berättade att jag skulle titta under hans kuddar och där fanns fina presenter från både sonen och hans pappa, gulligt!

Sedan fick jag alldeles för mycket presenter från Hossan. Hon hade köpt 3 snygga armband till mig (jag hade önskat mig ett, har dille på armband) utöver dessa fick en bok och en flaska gin som hon lovat hjälpa mig dricka upp =). Fick dagen innan ett armband från tidigare kollega som tillverkat det till mig så nu har jag många nya fina att välja bland. Det var en bra dag!

Idag har jag mest slappat, tänkte att städa kan jag göra en annan dag så jag har varit ute och cyklat lite och tvättat. Sedan har jag njutit i solen på uteplatsen ett bra tag, härligt!

2 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter