Kimmietid

maj 27, 2013

+ och - på morsdag

När sonen kom upp hade han med sig en fin och omtänksam present till mig, han känner sin mamma. Jag fick 10 olika ansiktsmasker och testade såklart en redan igår. Det var en mandel och honungsmask som kändes jätteskön. Alla var olika så jag har många att testa under helgerna framöver =).
I det trista vädret så tog jag mig en riktig ta hand om mig själv dag. Jag satt med fötterna i elektriska fotbadet ett tag, gjorde hårinpackning, rakade benen och så då ansiktsmasken. Kändes riktigt lyxigt.
Senare på eftermiddagen när jag låg på soffan och läste och mös så kommer dagens minus, då har sonen bestämt sig för att han vill tatuera sig. Jag gillar inte tatueringar!! Kan inte göra så mycket åt det han är ju vuxen. Det är i varje fall en ganska liten grej han bestämt sig för att sätta på armen. Jag påpekade att det var taskigt att komma med detta just på mors dag och det höll han med om.

Nu väntar jag på att han ska komma hem efter en viktig tenta som han skriver idag. Han har en idag och en på fredag. Hoppas innerligt att den idag går bra det är den viktigaste, han måste ha den för att komma in på det han sökt till inför hösten. Den på fredag är bara bonus, den är inte nödvändig.
Håller tummarna.
 
Hit Counter
Free Counter