Kimmietid

april 16, 2013

24,8 grader

...det säger min termometer om temperaturen på min uteplats. Det är mitt i solen då förstås. Hur underbart är det! Har currykyckling på spisen som vi ska ha till middag senare, sonen är iväg någonstans med kompisar så jag vet inte riktigt hur dags det blir men det kan kvitta =).

Igår när jag kom hem fick jag ett kul samtal från min gamla chef, han som var min chef i 20 år. Det var när han gick i pension som det gick utför med det gamla stället och halva personalen fick gå (däribland jag). Han ville samla gamla gänget och bjöd hem till grillfest hos honom i mitten på maj. Jättekul!
Han hade t.o.m fått personalen som jobbade på stockholmskontoret och köpenhamnskontoret att ta sig dit. Det ska bli härligt att se dem igen. Tackade glatt ja och insåg sedan att detta är långt ute på vischan och jag har ingen bil. Men jag fick lite senare ett mail från pratkamraten som också tyckte det var kul och hennes man har redan lovat att skjutsa. Jag har ju haft kontakt med en del av dem och träffade pratkamraten för bara några veckor sedan men en del har jag inte sett på över 3 år.

Sedan har det kommit en jobbig nyhet på jobb, den gamla kollegan som jag är vikarie för får inte förlängt på sitt "nya" jobb och vill därför komma tillbaka så jag vet inte riktigt vad som kommer att hända på jobb. Alla chefer vill ha mig kvar och min chef har sagt att han ska göra allt så att jag får vara kvar men eventuellt kan jag bli förflyttad inom företaget, det vill jag ju inte riktigt men jag tänker vara positiv - den förra förändringen som jag inte bett om blev fantastisk så det kan bli så även denna gång. Har även sökt ett annat jobb inom samma område för att inte sitta passiv men om det går så väljer jag att lita på chefen som jag tycker är fantastisk och som har satsat så mycket på min utveckling. Skulle jag bli förflyttad har jag fortfarande samma chef och det vore skönt.

Bara till att kämpa på!

Njut av våren!!!!

6 Comments:

  • At 2013-04-16 18:15, Anonymous Helga said…

    Det verkar ju superdumt om du inte blir kvar med tanke på allt du lärt dig och alla kurser du gått. Hoppas det löer sig på bästa sätt...

    Skönt med värmen :)

     
  • At 2013-04-16 18:54, Blogger Kimmie said…

    Helga: Tack, jag vet som sagt att ledningen vill ha mig men det finns många regler för kommunanställda som aldrig hade funnits inom det privata både på gott och ont.
    Solen är underbar!

     
  • At 2013-04-16 20:28, Anonymous oskrivnablad said…

    Håller tummarna för att det löser sig på bästa sätt på jobbet.
    Visst är det helt fantastiskt att det börjar hända grejer ute nu med temperaturen :-)

     
  • At 2013-04-18 16:56, Blogger Kimmie said…

    Oskrivnablad: Våren är helt underbar!! =)

     
  • At 2013-04-21 22:46, Blogger -Nena- said…

    Håller tummarna att för att du ska få stanna med samma chef.

    Kul med träffen med de gamla jobbkompisarna och chefen.

     
  • At 2013-04-22 19:15, Blogger Kimmie said…

    Nena: Vi får väl se hur det blir, skönt att veta att de vill att det blir jag som är kvar. Ska bli jättekul att träffa gamla gänget också =)

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter