Kimmietid

april 10, 2013

Färdigutbildad för denna veckan

Har varit lite småtungt att fara iväg på utbildningar 3 dagar i rad. I Måndags var det på förmiddagen och det var intressant och bra men när jag kom till jobb blev det lunch äten vid skrivbordet och full rulle direkt. Igår var det på eftermiddagen, det kändes inte sådär jättemeningsfullt jag kunde fått den infon i ett mail. Men det blev i varje fall inte så lång tid som de uppgett så jag han tillbaks till jobb ett tag till efteråt.
Idag var det eftermiddag igen och det var huvudsakligen information om ännu ett nytt datasystem vi ska ha, intressant javisst men tröttande att bara sitta och lyssna och titta på Powerpoint presentation. Våra datautbildningar brukar innefatta att man själv sitter vid en dator och testar och det är mycket roligare.
Slutade en liten stund innan vi skulle så jag passade på att besöka Lidl fick med lite udda grejer där ifrån sånt som inte finns på ICA.

Ser fram emot två hela arbetsdagar nu där jag kan få undan en massa. Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt är riktigt trött i huvudet.

2 Comments:

  • At 2013-04-11 09:29, Anonymous Helga said…

    Jag tycker också att det är bättre med "hands on" under utbildning av dataprogram t ex. Ofta fattar man inte i teorin man måste få testa i ett tidigt skede.

     
  • At 2013-04-11 17:28, Blogger Kimmie said…

    Helga: Så blir det nästa gång med det är någon månad minst dit och då har man nog glömt en hel del av det som de sa igår.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter