Kimmietid

mars 21, 2013

Ännu en vecka går mot slutet

Har haft en tidvis rätt och kul och hela tiden intensiv vecka, full rulle på jobb och igår hade jag en arbetsdag som sträckte sig från 6,30 till ca 20,00.
Jag skulle på utbildning så jag gick in extra tidigt för att hinna jobba undan, for sedan iväg på utbildning och sedan tillbaka till jobb för en aktivitet som var inbokad där. När jag kom hem var jag så slut att jag inte kunde sova. Men det var en bra dag även om jag idag har varit vansinnigt trött.
Efter jobb idag har det blivit en snabbvisit på ICA, lättlagad middag också har jag börjat greja lite med mat inför fredagskvällen då härliga vänner kommer hit och vi ska äta och dricka gott tillsammans. Så har det blivit en snabbstäd av badrum och ett halvtaskigt varv med dammsugaren =) det får duga. Vi ska umgås inte inspektera min städning.
Jag får köra lite enkel mat efter en tuff vecka så ikväll har jag gjort en Laxpaj, imorgon ska jag göra en Parmesanpaj och sedan blir det lite goda skinkor, salamikorvar, ostar, bröd, kex, sallad och sådant. Så ska jag göra Pannacotta till dessert, den ska jag smaksätta med vit choklad och dekorera med hallon.
Förhoppningsvis blir det gott även om det är lite lättfixat =).

Nu hoppas jag på en helg med en kul kväll imorgon och sedan mycket sömn och vila =) Ha det underbart!
 
Hit Counter
Free Counter