Kimmietid

februari 05, 2013

Här är jag igen...

...Ikväll har vi haft besök av polisen här hemma, vi är väldigt ordentliga och har inte gjort något fel =) utan de var här för visa min son foton
på en massa ansikten. De ville se om han trots sina minnesluckor kunde känna igen någon eftersom de nu gripit ett misstänkt gäng. Jag måste säga att jag är grymt imponerad av Malmös polis de vi träffat är duktiga, ödmjuka och väldigt trevliga och empatiska. Han hade ett par tillfällen (jag var i rummet bredvid men hörde) då han sa att den personen är bekant men jag kan inte säga att det är från den kvällen. Får hoppas att vännerna som inte blev lika illa slagna har skarpare minnesbilder. Vill bara att dessa vidriga personer åker fast!!! Det blev ännu ett förhör för att gå igenom allt en gång till.

Tycker det är fint att polisen kommer hem till oss och tar detta i lugn hemmiljö, samtidigt som denna polis var här var en annan hos en av kompisarna och sedan bad han min son och mig att inte kontakta den tredje som ikväll anländer hem från studier och det gör vi såklart inte trots att vi känt honom och föräldrar sedan min son var 6 år.

2 Comments:

  • At 2013-02-07 08:28, Anonymous Helga said…

    Det verkar som polisen gör ett kanonjobb! Skönt att ta det här hemma och inte på en polisstation...

     
  • At 2013-02-07 17:15, Blogger Kimmie said…

    Helga: Ja, man hör så mycket skit om poliser skönt att se att alla vi träffat är jättefina och duktiga.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter