Kimmietid

maj 02, 2013

Mycket riktigt snart fredag igen

En vecka har sprungit förbi! Det har varit en bra men småstressig vecka, flera möten, mycket att göra och så en ledig dag där i mitten. Inte så dumt med en ledig onsdag =). Första maj blev en dag med en riktigt lång promenad, min vanliga runda är rätt lång men jag kände mig energisk och förlängde den ytterligare blev ett par timmars rask promenad i solen. Sedan blev det lite shopping behövde en ny ryggsäck, har en sådan som rymmer regnkläder, lunch och annat som behövs på jobb och den jag haft var en jag tagit över från sonen som var väldigt sliten med halvtrasig dragkedja. Nu blev det ny fin lite mer kvinnlig i rosa och lila.
Sedan grillade vi på kvällen.

Valborg var en lite orolig dag/kväll, den stora festen bland studenter i Lund ville sonen så klart vara med om. När ca 25000 ungdomar träffas och en del alkohol intages så kan saker hända. Men sonen hade haft jättekul med sitt kompisgäng och kom hem helskinnad på natten. Kommer man någonsin att sluta oroa sig när ens barn är iväg =).

Mötet på jobb i tisdags gav mig fina nyheter, som det ser ut nu är jag den som är utvald att vara kvar där jag är. Sen betyder detta att någon annan som haft detta jobb i tio år innan jag kom in hamnar någon annanstans och det kan bli känsligt, bara att vänta och se hur detta går hem.

Imorgon är det fredag och jag har återigen ett möte på några timmar, är inbokad för att tillsammans med en chef göra ett jobb som kan ta några timmar och dessutom har en annan chef sagt att han behöver min hjälp större delen av dagen. Så har jag en massa jobb som ligger back p.g.a tekniska problem så imorgon kommer jag att försöka trolla fram extra timmar =) vet inte hur men det löser väl sig.

På kvällen imorgon är planen att Hossan ska komma hit, p.g.a all stress blir det ingen avancerad matlagning det kommer att bli lite räkor och ostbricka, gott det med.

Ha en underbar helg!

3 Comments:

  • At 2013-05-03 19:50, Anonymous oskrivnablad said…

    De här lediga dagarna gör att veckan går ännu snabbare än vanligt :-) Hoppas du får en dkön helg och skönt å veta att du blir kvar på jobbet :-)

     
  • At 2013-05-05 18:11, Anonymous Helga said…

    Kul med fest men jag håller med om att man alltid känner en viss oro...

    Vad kul med jobbet. Grattis!

     
  • At 2013-05-05 18:56, Blogger Kimmie said…

    Tack!

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter