Kimmietid

maj 28, 2013

Lång Tisdag

Tog bussen till jobb idag, det gör jag annars bara om det är snö eller om jag har punktering. Idag var det tack och lov ingen snö och jag hade inget problem med cykeln. Jag skulle på utbildning på eftermiddagen och fick skjuts med kollega till detta eftersom hon också skulle dit. Jag var på jobb redan 6,30 i morse och fick en stund för mig själv att jobba undan innan folk började strömma in.
Sedan var det full rulle och det blev en snabb lunch vid skrivbordet innan jag skulle iväg till utbildningen. Den 4 timmar långa föreläsningen var tveklöst bra, vissa personer har talang för det där att få med sig folk men jag känner inte att jag lärt mig så mycket nytt, tyvärr. Dessa timmar kommer jag att få ta igen med övertid denna och nästa vecka. Nåja, jag har skrattat gott under eftermiddagen trots att ämnet för föreläsningen var ganska torrt. Mycket lagar, förordningar och regler. Kollegan som var med mig är supertrevlig så vi hade rätt kul tillsammans. Hon var dessutom en ängel och skjutsade mig hem efteråt =).

Sonen stack iväg strax efter att jag kom hem, han och hans pappa hade bestämt sig för att äta tillsammans ikväll vilket passade trötta mig bra. Blev en superenkel middag bestående av en kycklingburgare, ett stekt ägg och en stor hög Coleslaw för min del.

Imorgon är det redan Onsdag, jösses =)!!

När sonen kom hem vid 19 tiden igår så var han trött men hoppfull, han kände att det nog gått rätt bra men var lite osäker ändå. Vi får vänta och se, det finns omtentor ifall det inte gått vägen. Men såklart håller jag tummarna!!

2 Comments:

  • At 2013-05-29 17:31, Anonymous Helga said…

    Vad bra att kursen var rolig trots tråkigt ämne. Det är ju fantastiskt att kunna inspirera så...

     
  • At 2013-05-31 17:09, Blogger Kimmie said…

    Helga: Vissa människor har en otrolig förmåga att göra vad som helst intressant =).

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter