Kimmietid

februari 10, 2012

Dags igen

Det var nyss helg och nu är det dags igen, Njuter! =). Har haft en kul och aktiv arbetsdag men även om man trivs på jobb så är det SÅ härligt med helg!
Det behövs lite extra sömn, får hoppas att jag kan få det. Igår kväll åt jag och sonen middag tillsammans, någon timme senare kom han och sa att han skulle sticka ut någon timme bara med klasskamrater, en kompis som bor i närheten och som har körkort och tillgång till bil hämtade upp honom och de for iväg till ett köpcenter en bit bort.
Efter någon timme fick jag SMS att han blivit avsläppt vid macken nära oss och på vägen hem (bara några 100 meter) träffade han de kompisar han umgås mest med och de skulle titta på en film hos en av dem och sonen tänkte hänga på. Så blev det och det blev en lite senare kväll än vanligt på en kväll när det är jobb och skola dagen efter men inte så jättemycket senare. Han kom hem och jag somnade. Imorse när jag cyklade till jobb tänkte jag att jag måste ringa och kolla så att han kommit upp ordentligt men det blev fullt upp med en gång så jag glömde. Vid 8 ringde jag hem och då sov sonen, han skulle börja skolan 8,30 och få skjuts med samma kompis han åkte med igår 08,15 - han har ärvt mitt sätt att rusa fram =), han hann med att slänga på sig kläderna, borsta tänderna, fixa en macka som han sprang iväg med i handen och hann fram i tid och kom till skolan i tid också.
 
Hit Counter
Free Counter