Kimmietid

januari 31, 2012

Filmdags om en stund

Har varit en dag med mycket av allt =), full rulle som vanligt. Dessutom började jag tidigt och hade problem att somna igår kväll så jag tänkte mysa till med att bulla upp med kuddar på min säng och sitt/ligga där och titta på en film. Jag köpte under min ledighet då vid nyår en hel hög filmer, närmare bestämt 10 filmer billigt det var ett kap och det var för att de sålde ut gamla hyrfilmer. Har bara sett ett par av dem ännu så länge så det kan passa bra ikväll.

Har tränat både igår och ikväll så jag håller ännu så längre kvar den goda vanan, gjorde hamburgare till oss till middag ikväll men jag åt min med bara en massa sallad istället för bröd och allt det där - gott det med.
Bryr mig för tillfället inte om att väga mig men känner mig lite mindre "svullen" så något kilo har nog gett sig av. Oavsett vikten så känner jag att mår SÅ bra av att röra på mig lite mer. Det ger energi.

Ha en fin Tisdagskväll =)

3 Comments:

  • At 2012-02-01 09:15, Anonymous helga said…

    Vad mysigt med filmer... Finns det något bättre än att se en riktgt bra film??

    Jag köper veckomagasin med DVD-presenter...

     
  • At 2012-02-01 15:20, Anonymous oskrivnablad said…

    Vill också ha ork till att se filmer, men för tillfället så somnar jag alldeles för snabbt.

    Bra tänkt där att inte hålla på å väga dig. Du mår bra och känner dig mindre svullen... kanon ju :-)

     
  • At 2012-02-01 20:05, Blogger Kimmie said…

    Helga: Tycker det är superskön avkoppling.

    Oskrivna blad: Du har små barn orken kommer tillbaka sen =). Jag skulle må bra av att tappa en del kilon men de kommer nog att försvinna så småningom om jag bara fortsätter röra på mig och äta lite mindre av det onödiga.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter