Kimmietid

november 01, 2011

November

Nu är det höst på riktigt! Det är fortfarande väl höga temperaturer för att vara så sent på året men det är skönt så länge inte kylan och snön kommer.
Sonen är iväg hos en kompis, åtta killar som släpat dit sina datorer (ja alltså de stationära, tokstollar) och ska ha LAN inatt. De är hemma hos sonens närmsta och äldsta vänner som bor några kvarter ifrån oss. Deras (två bröder) snälla mamma körde in om här och skjutsade bort sonens dator till dem. Det räcker inte med laptopen när de ska spela ett helt nysläppt spel det klarar den inte. Tur de bor i ett rätt stort hus så mamman kan ha ena våningen för sig själv.
De andra kompisarna bor lite längre bort och har skjutsats dit med sina datorer. Hoppas killarna har vett att diska och plocka undan efter sig - de skulle antingen köpa hamburgare eller laga pasta där. Imorgon kommer antagligen han och de två bröderna hjälpas åt att släpa hem datorn igen.

Själv skulle jag varit på kurs hela dagen idag och jag åkte buss iväg dit imorse och var där i en och en halv timme där vi bara satt och väntade och testade och försökte få tekniken till att funka. Det lyckades inte så då åkte jag till jobb istället. Det ska bli en annan dag istället.
Två arbetsdagar kvar denna veckan, fredag har jag semester och ska fixa inför lördagen kalas för att fira sonen. (Han fyller först på Söndag men det är roligare att fira på en lördag när alla inte ska upp tidigt morgonen efter).

 
Hit Counter
Free Counter