Kimmietid

oktober 24, 2011

Fyndat på Netto

Arbetsdagen har varit kul men lite småtung eftersom jag vaknade vid 4 imorse och inte kunde somna om - då blir man lite trött =).
Efter arbetsdagen cyklade jag till Netto, vi har en sådan butik inte alltför långt från mitt jobb och min kollega hade sagt att de hade hel Kalkon till bra pris och jag blev lite sugen.
När jag kom till affären insåg jag att alla någorlunda lagom stora kalkoner var slut de som fanns kvar var gigantiska och det var jag inte riktigt pigg på. Så istället fick jag ihop en stor kasse med mat för under 200,- och då var det mest kött. Ibland är de otroligt billiga. I denna kasse fanns två fläskfileér, en stor bit ost, 400 g rostbiff, en pkt blandfärs och en paket leverpastej. Sedan har inte butiken det som de annonserat om hälften av tiden men idag blev det bra.
Färsen blev till kvällens middag, jag gjorde köttfärsbiffar som jag fyllde med ost- och skinkskivor i mitten till detta hade vi ugnsrostade grönsaker och lite klyftpotatis. Gott!

Sonen var sjuk när jag kom hem, han hade tagit sig igenom skoldagen men satt här och hostade och hade feber. Den stackarn får nog stanna i sängen imorgon verkar det som.

3 Comments:

  • At 2011-10-24 21:27, Blogger Hossan said…

    Jag trodde att du skulle berätta att du köpte en 15 kg kalkon som du satte cykelhjälm på och spände fast på pakethållaren. :D

     
  • At 2011-10-25 12:49, Anonymous helga said…

    Kul att man kan fynda så... Ibland åker jag till Lidl och hittar bra grejer...

     
  • At 2011-10-25 16:44, Blogger Kimmie said…

    Hossan: Det hade ju varit en syn =)

    Helga: Då känner man sig lite nöjd.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter