Kimmietid

oktober 11, 2011

Imorgon ska jag bli ännu klokare

...eller nåt =). Det är dags för kurs igen, tredje gången. Kursen kommer att pågå ända tills slutet av November så det är en del dagar kvar. Idag har jag jobbat på och haft dubbla telefoner, kollegan hade tappat rösten så vi kopplade över hennes samtal till mig det var rätt meningslöst för henne att försöka svara =). Jag var själv på jobb på förmiddagen så därför började jag tidigt och slutade därför också tidigare. Så då gick det supersnabbt att handla trots att jag skulle ha en hel del - alla efterjobbet shoppare hade inte hunnit dit än. Detta + att det vara extrapris på grytbitar gjorde att det blev köttgryta till middag. Jag hade tid att låta det stå och puttra i 1,5 timmar.
Sonen har sin längsta skoldag och kom hem en bra stund efter mig, sedan skulle han träna också så han var nöjd med valet av middagsmat =). Både gott och mättande och riktig höstmat.
Idag har jag gjort något som var länge sedan sist, jag har sökt ett jobb. Mitt vikariat är bara året ut och jag kan ännu inte få något svar på om det blir förlängning (en omorganisation ska utredas)
så nu börjar jag söka.

4 Comments:

  • At 2011-10-12 08:19, Anonymous Helga said…

    Smart av dig att börja söka jobb även om du skulle få stanna. Det är nog bättre att känna att man har situationen i sin egen hand.

     
  • At 2011-10-12 18:35, Blogger Kimmie said…

    Helga: Ja, nu är det bara en normal uppsägningstid kvar så då kan det vara dags.

     
  • At 2011-10-14 13:17, Anonymous -Nena- said…

    Ja det är nog bra att redan nu börja söka när du inte fått något annat besked än.
    Jag hoppas att du slipper bli arbetslös.

    Ha en fin helg!

     
  • At 2011-10-14 20:31, Blogger Kimmie said…

    Nena: Jag hoppas verkligen det också, blir lite extra surt när jag trivs så bra plus att jag vet att de vill ha mig där. Alla dessa konstiga regler och förordningar.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter