Kimmietid

september 04, 2011

Förkyld

Jag ska inte gnälla för mycket jag har ju faktiskt klarat mig från förkylningar under mer än ett år nu - bara haft lite snuva. Nu har jag väldigt ont i halsen och känner av det i näsan också.
Inte så konstigt kanske, sonen har varit förkyld - hans bröt ut natten mellan torsdag och fredag.
Han gick till skolan i fredags ändå men hade bara ett fåtal lektioner så det klarade han, sen fick han ställa in roliga planer han hade i helgen och har bara vilat hemma hos sin pappa. Han mår redan bättre så det är skönt. Jag fick ont i halsen igår men inte farligt då. Var iväg på en trevlig middag hos en väninna och hade en jätteskön kväll. God mat och dryck och trevligt sällskap är aldrig fel.
Jag och Hossan kuskade runt en hel del för att komma dit, först en buss här i stan sedan en annan buss iväg till annan ort och väl där hämtades vi upp av väninna L som vi åkte med till platsen vi skulle till. Kände att jag fick mer och mer ont i halsen men hoppades det skulle försvinna men imorse kunde jag knappt svälja =(.
Kvällen igår bjöd också på en skön promenad vid havet, rätt mysigt i mörkret. Värdinnan har två hundar (som jag inte är helt förtjust i, något åt kamphundhållet) de var väldresserade och snälla men bara utseendet räcker för att det ska krypa i mig. När man känner så brukar hundar känna av det och söka sig till en ännu mer och så blev det såklart. Nåja, jag kom hem med alla delar i behåll. Men jag kommer aldrig att förstå valet av hund när det finns så många supersöta raser av alla de storlekar =)
Nu ska jag ta mig en dusch och sedan ta mig till ICA och ladda upp matvaror inför en ny vecka.
Sedan blir det bara vila resten av dagen så att jag kan jobba imorgon.

3 Comments:

  • At 2011-09-05 09:40, Anonymous Helga said…

    Krya på dig... lätt att bli förkyld nu när vardagen drar igång.

    Jag skulle inte vilja träffa en kamphund jag heller...

     
  • At 2011-09-05 10:29, Anonymous Pisan said…

    Min äldsta dotter är förkyld, hon blev förkyld första veckan i skolan... Inget kul. Jag har klarat mig än så länge, hoppas jag slipper. Önskar dig en fin måndag och hoppas att du kryar på dig snart! KRAM! ♥

     
  • At 2011-09-05 18:22, Blogger Kimmie said…

    Helga: Usch trist med förkylning

    Pisan: Det är den tiden nu när det sprider sig snabbt och överallt.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter