Kimmietid

augusti 17, 2011

Ännu tröttare =)

Nu är jag nästan gnällig men trött är jag, men jag har kul också så då är det ok. Har gått kurs så nu kan jag använda diverse brandsläckare, släcka en brinnande "gubbe" med brandfilt och har fått godkänt i HLR (hjärt och lungräddning). Jag klarade av att hålla min docka vid liv med mun mot mun metoden och hjärtmassage under 3 minuter. Det var lite jobbigt att gå iväg och sätta sig på kurs när skrivbordet är översvämmat och telefonen ringer oavbrutet men det är viktiga saker så det får man ta.
Morgondagen lär inte bli lugnare och inte de närmaste veckorna heller så det är bara att "gilla läget". Som sagt så har jag kul mitt i stressen och det är nog ett bra tecken - det finns trots allt både positiv och negativ stress och min personlighet är sådan som trivs med stress så länge jag trots allt känner att jag har koll på läget och det har jag oftast.
Men visst känns det att jag inte hunnit ta några pauser denna veckan, förutom att bara precis äta min lunch och sedan återvända till skrivbordet och den ständigt ringande telefonen.

Sonen är iväg ikväll igen och träffar kompisar i city, denna kväll skulle de inte så långt - han är bara ca 20 minuter borta på cykel och snäll som han är har han lovat att vara hemma i rimlig tid - han kan se hur trött jag är. I förrgår fick jag kommentaren att jag måste vara väldigt trött eftersom han hört mig snarka när han gick förbi mitt sovrum mitt i natten. Jag brukar för det mesta på sin höjd andas tungt =).

Nu blir det nog lite TV och sedan boken.

2 Comments:

  • At 2011-08-18 12:44, Anonymous Helga said…

    Sånt tränar vi också på och ja, vi har en hel del sjukdomsfall ombord.

    jag gillar också liite stress men lagom är bäst!

     
  • At 2011-08-18 17:07, Blogger Kimmie said…

    Helga: Alltid bra att kunna =).
    Jo, stressen kan inte vara på den här nivån hela tiden då blir det för bra.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter