Kimmietid

augusti 10, 2011

Full fart

Så är det full rulle på jobb igen, fortfarande är inte alla tillbaks men supermycket att göra är det redan nu. Arbetsdagen har flugit fram. Fick ett underligt samtal där jag började undra om jag var fullständigt förvirrad en person hävdade med bestämdhet att hon varit och träffat mig igår och lämnat papper till mig som var mycket viktiga - jag vet att jag inte träffat henne. Visade sig (efter många efterforskningar) att hon gått till ett annat ställe och fått beskedet att det nog inte varit rätt men envisats så mycket att de hade tagit emot dem. Jag var så snäll att jag erbjöd mig att hämta papperna imorgon vilket absolut inte ingår i mitt jobb men jag tänkte jag kunde vara lite extra schysst och får då en massa irritation tillbaks - på något sätt var det mitt fel att hon gått till helt fel adress. Bara att skaka av sig, hon kunde sagt tack istället för att vara snäsig kan man tycka.

Ikväll har sonen ätit middag hos sin pappa, de skulle titta på en film ihop (pappan tyckte att han inte sett sonen nästan alls förra helgen då han var där eftersom sonen då hade planer med kompisar nästan hela tiden) så jag har fixat mat som jag gillar men som sonen tycker är hemsk.
Det blev gratinerad blomkål med bacon - höjdarmat tycker jag =). Sonen har lovat komma hem i vettig tid (han kände inte för att sova över där)

Imorgon är det redan Torsdag och jag vet att min arbetsdag kommer att bli väldigt intensiv så jag hoppas på en god natts sömn så småningom.
 
Hit Counter
Free Counter