Kimmietid

juli 28, 2011

Trött ikväll

Somnade för första gången denna veckan på en "bra" tid igår. Var trött och det var lätt att somna.
Så hoppar jag upp ur sängen två timmar senare av att ett vansinnigt oväsen sätter igång - hör att sonen som inte är lättväckt också reagerar - då har någon fjant till granne fått för sig att klockan halv ett på natten sätta på technomusik på otroligt hög nivå! Blev rätt irriterad!
Vi bor i ett lugnt och ordentligt område, visst har folk fest ibland och det stör mig inte - det händer oftast på helgen och det tycker jag är ok. De flesta har bott här länge och här är väldigt lugnt, om man spelar lite högt på lördagskvällen så brukar det vara så att man hör det lite halvt avlägset inte som detta som var som om basen var under min säng. Nu har vi en ny granne, en ung kille och han kanske inte har förstått gränserna som brukar finnas här ännu. Det varade inte så länge så jag antar att någon sa till honom att det inte var OK. Det är semestertider men alla är inte lediga och både jag och sonen skulle upp tidigt. De som bor riktigt nära måste ha fått en riktig chock ifall de sov, han bor två våningar över oss =). Sen blev sömnen inte riktigt lika bra, bullret pågick en stund och hördes högt även genom de öronproppar som jag och sonen tryckte i öronen.

Så, färdig med mitt gnäll om detta =). Idag kom det tråkiga vädret tillbaka efter två riktigt fina dagar. Ikväll så ösregnar det. Imorgon är det otroligt nog redan fredag igen - första arbetsveckan har flugit förbi. Sonen har sin sista arbetsdag för sommaren imorgon och ser fram emot några lediga veckor efter det. Det kan han behöva, han har jobbat mycket och är lycklig över sitt banksaldo. Inatt sover han hos sin pappa för sista arbetsdagen är på pappas jobb, han har både jobbat som jordgubbsförsäljare och lite då och då på pappas jobb.

Hoppas solen lyser på er!
 
Hit Counter
Free Counter