Kimmietid

juli 07, 2011

Dammsugaren dog

Sonen gav sig iväg till jobb imorse och efter att jag legat kvar en stund med boken så tog jag mig i kragen och började så smått att städa. Jag var snäll och tog sonens rum trots att han kunde gjort det själv men eftersom han jobbade (han hade plockat undan allt själv så det var damma, dammsuga, våttorka golv). Därefter gick jag vidare in till mitt sovrum och efter halva rummet så bara dog dammsugaren. Lite trist måste jag säga men den har varit med under några år och var inte av superkvalitet till att börja med så inte mycket att göra åt. Eftersom jag bestämt mig för att städa före helgen denna veckan så gav jag mig iväg ut och kom hem lagom tills sonen kom hem från jobb med en ny fin dammsugare. Denna gången blev det en Philips dammsugare som i varje fall efter testrundan nu känns bra. Inte precis vad jag hade hoppats på att lägga pengar på under semester men det går inte att vara utan dammsugare. Så mitt rum blev färdigstädat och sedan har sonen hjälpt mig att flytta soffor, soffbord och matta i vardagsrummet (stora tunga grejer) så att jag kunde göra riktigt rent där under också. Resten av städandet spar jag tills imorgon.
Jag har bjudit hem folk både Lördag och Söndag och därför vill jag ha städningen klar innan helgen.
Nu ska jag ut och sätta mig på uteplatsen, den mulna, regniga morgonen har förbytts till sol =)

2 Comments:

  • At 2011-07-08 17:08, Anonymous Pisan said…

    Gott att få städat till helgen. Här har det också städats idag. Kul med lite gäster i helgen. Här har vi regn idag och jag tror det skall regna i helgen också :-( Hoppas du får en fin helg! Kramar! ♥

     
  • At 2011-07-08 23:17, Blogger Kimmie said…

    Hej Pisan! Jätteskönt att ha städningen undanstökad. Ska bli gott att umgås med vänner i helgen. Här har det också regnat idag men det ljusnade framåt kvällen så jag hoppas på sol imorgon så jag vi kan sitta ute och njuta imorgon.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter