Kimmietid

juli 18, 2011

Oväntad fin dag

Efter diverse skrämsel alarm på löpsedlarna om att nu är sommaren slut så vaknade vi imorse till en lite mörk och mulen himmel - men det förändrades ganska snabbt. Vi har haft en jättefin sommardag med strålande solsken! Jag blev väckt ganska tidigt av sonen som steg upp för att bege sig till sommarjobbet, jag låg kvar och läste och lyckades ta en liten lur till efter att han gått.
Lite senare cyklade jag iväg till ett shoppingcenter och fixade några ärenden, träffade även min syster där. Sedan har det blivit ett antal timmar på uteplatsen i solen och under parasoll med och utan bok =). Jag hade börjat förbereda middag till oss när sonen plötsligt bestämde med kompisar om att de skulle hitta på något - så det blev bara jag till middagen. Jag hade gjort Mozzarellafyllda köttfärsbiffar - så det blev middag till mig och resten i frysen. Bara denna veckan kvar av semestern så de kan bli bra jobbluncher =).

2 Comments:

  • At 2011-07-19 02:44, Anonymous -Nena- said…

    Undrar om det fungerar idag.
    Har skrivit kommentarer några dagar men det vill sig inte.

    Vill först säga grattis i efterskott!

    Härligt var det att solen kom idag och inte det oväder de varnade för... hoppas att du får sköna dagar innan det är dags att jobba igen.

     
  • At 2011-07-19 20:24, Blogger Kimmie said…

    Nena: Ibland bråkar tekniken =).
    Tack för gratulationen.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter