Kimmietid

november 24, 2010

Riktigt tuff arbetsdag

Dagen började med att jag fick stiga upp extra tidigt eftersom jag visste att det var stor risk för snö under natten och mycket riktigt så var det snötäckt och halv storm imorse. Det blev buss till jobb och det tog ungefär dubbelt så lång tid som att cykla men jag kom dit.
Resan dit gick rätt smidigt men på hemvägen var det diverse förseningar.
Har ägnat kvällen åt att hämta upp adventsljusstakarna ur källaren, tänkte testa så alla funkar bra innan advent. Bytt gardiner i vardagsrummet har jag gjort så nu är alla gardiner som ska bytas fixade. Sonens hänger kvar men han vägrar byte så de ska bara plockas ner - tvättas - hängas upp igen och det kan jag göra en annan vecka.

Dagen på jobb har varit hektisk, startade med att allt som varit klart och fixat när vi gick hem igår förändrades drastiskt direkt på morgonen. Så det var då bara att börja om, och idag utan hjälp från kollegan som är ledig på Onsdagar. Så full rulle hela dagen, har sprungit omkring som en tok eller suttit med luren klistrad vid örat och försökt lösa massor av problem samtidigt. Det gick rätt bra, jag löste dagen och större delen av morgondagens problem också - några få finns kvar som jag får ta tag i imorgon och då har jag assistans också.

4 Comments:

  • At 2010-11-24 22:08, Anonymous -Nena- said…

    Skönt att du fick löst dagens problem och lite av morgondagens också.
    Jobbigt när det blir så mycket på en gång.

     
  • At 2010-11-25 08:33, Anonymous Helga said…

    Vad du var som kunde fixa så mycket både hemma o på jobb...

     
  • At 2010-11-25 08:37, Anonymous Pisan said…

    Oj vad du hunnit mkt och det EFTER jobb... Visst är det mysigt att hänga upp julgardinerna och få upp stakar och stjärnor i fönstren? Önskar dig en fin torsdag! Kramen! ♥

     
  • At 2010-11-25 19:11, Blogger Kimmie said…

    Nena, Helga och Pisan: Tackar för trevliga kommentarer. Det ska bli rätt skönt med helg snart måste jag säga =)

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter