Kimmietid

december 26, 2009

Annandag Jul

Nästan all snö är borta, bara lite spår kvar i rabatterna. Jag är igång och tvättar och har varit ute en sväng i det ganska fina vädret. Gick till ICA en sväng också och tänkte att jag får äta lite vettigare idag så jag ska svänga ihop någon lätt pastarätt till ikväll. Sonen och hans pappa kom förbi en stund de hade varit ute och jagat skor till sonen, han sköter ju numera sina kläd och skoinköp med egen planering och det betydde att vinterskor inhandlades först nu =), men han hade fått tag i ett par bra som han var för snål för att köpa så hans pappa hade sponsrat honom med ett par hundra för att slippa springa i fler affärer. (Han har aldrig blivit hindrad av priset när jag betalade, nyttigt att få pengarna själv och planera tror jag.) Det kom i varje fall mer eller mindre förbi här efter shoppandet och kom in om och lämnade skorna.

6 Comments:

  • At 2009-12-26 15:25, Anonymous Annica said…

    Hehe det gäller att ta tillfället i akt och ta med förälder när man ska schoppa vissa kläder trots man ska fixa det själv. Ungar är smartare än päronen.

     
  • At 2009-12-26 16:07, Blogger Kimmie said…

    Annica: Ja, inte får man vara dum inte.

     
  • At 2009-12-26 19:30, Blogger Helga - precious said…

    Ganska gott med något annat än julmat också nu...

    God fortsättning önskar jag dig!

     
  • At 2009-12-26 19:50, Blogger Kimmie said…

    Helga: Ja, man kan behöva lite omväxling. Julmat är gott men kanske inte till varje måltid hela dagarna =) God fortsättning till dig också.

     
  • At 2009-12-26 20:44, Anonymous -Nena- said…

    Här hade vi också pasta idag.
    Nu får det vara bra med julmat.

    De blir lite snålare ja när själv hushåller med pengarna och det är ju bra i och för sig.
    Jag hade också kunnat lägga till lite för att slippa springa i fler affärer *S*

     
  • At 2009-12-26 21:52, Blogger Kimmie said…

    Nena: Ja, jag förstår hans pappa fullständigt och det var riktigt bra kängor han fick tag i, tror inte hans fötter kommer att växa mer eftersom han redan har 45:or så de kan kanske vara ett tag också. Helt klart är han mer ekonomisk nu =)

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter