Kimmietid

juli 28, 2013

Idag kommer han hem

Ska bli så skönt att få hem sonen efter att han knappt varit hemma på en hel månad. Först mer eller mindre bodde han hos en kompis vars föräldrar var i sin stuga en vecka, sedan två veckors tågluffande följt av en snabbvisit hemma och nu har han varit på musikfestival denna veckan. Han har haft en härlig sommar så här långt och han har mycket ledighet kvar skolan börjar först i september.
Ska grilla baconlindad fläskfilé till oss ikväll, han kan behöva lite ordentlig mat efter att säkerligen bara ätit skräp denna vecka.

Själv har jag i veckan som gått varit ute med en väninna och sedan jobbat en dag för att sedan åka iväg till en väninna som var hund- och husvakt och njuta där tillsammans med henne av en dag som mest tillbringades i poolen.

Vädret fortsätter att vara tryckande varmt, det kom en skur inatt men det var långt ifrån tillräckligt för att göra gräsmattan mindre gulbrun och gjorde inte någon större skillnad på temperaturen heller. Visst man ska vara glad över att ha fint väder på semestern men det fick gärna regna en hel natt för att friska upp lite och göra allt lite mindre dammigt.

Ha en fortsatt skön sommar!
 
Hit Counter
Free Counter