Kimmietid

januari 13, 2012

Julgranen är nästan borta

Den är nu nermonterad och ligger i sin låda i hallen. Alla ljusstakar är tillbaka i sina lådor och julgransprydnaderna i en annan. Bara kvar att bära ned lådorna i källaren imorgon och att byta gardiner i kök och vardagsrum. Alltid mindre kul att plocka bort allt än vad det är att ta fram det men det går på rätt håll - vi går mot ljusare tider =) redan nu kan jag cykla hem utan cykelbelysning om det är någorlunda klart väder och det känns skönt.

I övrigt händer det en del, jag är i full gång och lär mig nya uppgifter på jobb. Känns som om det går bra men blir lite nervös ibland när jag inser att jag ska på hur många utbildningar som helst och att det då inte finns någon som täcker upp på jobb - allt kommer att finnas kvar när jag kommer tillbaka. Men jag bestämmer mig för att vara positiv, jag kan bara göra mitt bästa om det inte går ensam så får jag hoppas att de inser detta.

Till något annat så är sonen igång och undersöker vad som ska ske när han tagit studenten. Vi kollar utbildningar - bekvämast hade varit om han kunde plugga i Malmö eller Lund för då kan han bo kvar hemma men hans önskemål nr 1 är i en annan stad.
Det är ca 3 timmar med tåg dit och det är ju inte så farligt men det känns konstigt att det är en möjlighet att han flyttar iväg till hösten. Han kan ändra sig 20 gånger till innan vi når dit men han satt igår och kollade in den här staden på internet och kollade studentbostäder =) - en klasskamrat är intresserad av samma skola - annan utbildning men samma ort så de har börjat diskutera att eventuellt bo tillsammans i så fall. Herregud, han var ju nyss liten =).

2 Comments:

  • At 2012-01-13 21:29, Blogger Hossan said…

    Men JÖSSES !!! Med min tidräkning var det inte mer än fem år sen han föddes.... Fast jag har nog tyckt att han ser äldre ut än så :)

     
  • At 2012-01-14 17:09, Blogger Kimmie said…

    Hossan: Ha ha, han är rätt så stor för det =)

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter