Kimmietid

januari 02, 2012

Lite dålig på att uppdatera

Men det går lite i vågor det där. Har sedan sist haft en jättetrevlig nyårsafton och sköna dagar efter det. På dagen på nyårsafton var jag ute med sonen och hjälpte honom shoppa - han och hans vänner hade bestämt sig för att fira nyår med lite stil =)- han behövde nya byxor (går alltid i jeans annars) det blev nya svarta byxor från dressman och till det en vinröd slips, kavaj och skjorta hade hade han redan. Han var så stilig när han gick hemifrån. Han och bästisarna som är bröder fick skjuts dit av deras snälla mamma. Han köpte dessutom ett par nya snygga jeans. Han hann med att hitta jeansen medan jag stod i kön på dressman för att betala det andra. Det faktum att han börjat träna varje dag sedan i våras har gjort stor skillnad i kroppen de gamla kläderna sitter fel och är för stora.

De var ett gäng på ca 20 ungdomar som hade fest hemma hos en av kompisarna och han kom inte hem förrän 5 på morgonen =) men han kom hem lika stilig och i gott skick.
Vi hade SMS kontakt flera gånger under kvällen.

Han har ju åldern inne för att dricka alkohol nu men sköter det snyggt - några öl eller ett par drinkar. Så skönt! Det finns ju många som spårar ur när de får chansen men i hans gäng är det inte något som är coolt.
Nyårsdagen blev för mig en stor slappdag - sov ut och låg sedan och tittade på en film innan sonen vaknade. Sedan var han hos sin pappa som han skulle hjälpa bygga en ny dator. Det blev inte riktigt klart men idag har de gjort det klart och pappan är nöjd och stolt =), bästa datorn säger han. Nu är sonen iväg med kompisar igen de skulle köpa lite snacks och sedan vara hemma hos en kompis och se en film.

Sonen har i veckan dessutom varit på polisförhör efter rånet för några veckor sedan, de vill förhöra alla drabbade och vittnena igen. Känns skönt att det tas på allvar. Sedan har dessa personer ställt till med mycket annat elände så polisen har goda skäl att sätta fast dem.

2 Comments:

  • At 2012-01-03 10:11, Anonymous Helga said…

    Samma med min son - han verkar fixa det där med festandet bra! Lagom är ju bäst men det gäller att lära sig det. Kul att de klär upp sig så.Sonen gick också iväg i kavaj o skjorta.

    Skönt om de tar tag i de där bråkstakarna!

     
  • At 2012-01-03 11:14, Blogger Kimmie said…

    Helga: Ja, det känns skönt =). Tycker också det är jättekul att de bryr sig om att vara fina.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter