Kimmietid

december 28, 2011

Glad med ryggbiff i magen...

Idag är en bra dag! En riktigt bra dag! Jag har idag fått ett erbjudande på min arbetsplats som innebär att jag kommer att vara kvar där =) jag är jätteglad! Eftersom detta är vad jag vill så är jag nu jätteglad att jag inte fick det där jobbet jag sökte för ett tag sedan när jag inte visste hur det skulle bli. Jag förlorar min kollega eftersom hon fått annat jobb och det är hennes tjänst jag blivit erbjuden men vi kan ha kontakt ändå och detta känns jättebra. Har just kommit hem efter ett restaurangbesök, sonens pappa ringde mig på jobb och undrade om jag och sonen ville bli bjudna på middag ute och det ville vi så det blev firande med god ryggbiff! En riktigt bra dag =).

Det var ett tag sedan jag skrev något här och julafton var en riktigt trevlig och mysig kväll. Alla var nöjda, mätta och glada och vi hade det mysigt tillsammans.
På Annandagen var Hossan här och vi firade lite jul tillsammans då vilket också var trevligt och mysigt. Nu har jag två arbetsdagar kvar sedan väntar en veckas ledighet vilket jag ska ta väl vara på, våren kommer att blir tuff. Jag ska gå flera kurser och kommer antagligen att göra två personers jobb under någon/några månader men det är det värt. Glad! Glad! Glad!

4 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter