Kimmietid

januari 10, 2012

Helt förvirrad på tiden

Det är så mycket just nu på jobb med allt det vanliga och sen utöver det ska jag lära mig så mycket nytt. Det går bra med det nya känner jag förutom att det inte gå fem minuter utan avbrott - telefonen ringer eller någon står intill och har en fråga eller ett önskemål av något slag. Men det ska bli bra, det har jag bestämt - positivt tänkande och god vilja kan fixa mycket =).

Har haft en skön kväll hemma i varje fall, det var inte helt mörkt när jag skulle cykla hem och det kändes härligt. Stack en liten extra runda och laddade mitt busskort - alltid bra att vara redo. Sedan har vi ätit thai mat - om man har ont om tid eller ork och vill ha något smaskigt måste jag tipsa om detta. Jag stekte upp kycklingfilé i små tärningar och slängde sedan på en halv påse wokgrönsaker. När kyckligen är genomstekt och grönsakerna varma så finns det en produkt från Arla som heter Thaipanna. Det är en burk med matlagningsgrädde och i locket en kryddpasta som gör att det smakar god thaimat.
Jag spädde men en liten mängd minimilda för att få lite mer sås. Till detta åt vi nudlar. Supergott och löjligt enkelt.

Nu tror jag att jag snart ska göra som jag gjorde igår kväll, titta på en film och mysa lite.

2 Comments:

  • At 2012-01-11 15:22, Anonymous helga said…

    Det där lät som man i vår smak... Mums! Vad stressigt du har det på jobbet. Bra att du kan släppa det hemma och koppla av!

     
  • At 2012-01-11 19:05, Blogger Kimmie said…

    Helga: Om man vill ha något att snabbt slänga ihop så smakar det verkligen förvånande mycket thaimat, det smakar både kokosmjölk och de typiska kryddorna. Vad gäller jobbet är det tur att jag är sådan som gillar full rulle =)

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter