Kimmietid

december 26, 2010

Vi har haft det skönt

Julafton var trevlig, jättegod mat och trevligt sällskap och fina klappar. Sonen var nöjd och det var alla andra också. En lite jobbig del var att min systers svärmor börjat bli senil. Samma fråga och samma kommentarer hundra gånger på en timme? Måste vara oerhört ansträngande att jobba inom äldreomsorg när de gamla har den typ av krämpor. Efter firandet fick jag skjuts hem av systers äldsta son så det var skönt, sonen följde med pappa hem.
Igår juldagen kom sonen och hans pappa hit ett tag och vi firade lite "Christmas day" genom att fika och öppna klappar från USA.
Idag har det inte varit många knop, känns lite hårt att jag ska gå och jobba imorgon. Jag trivs ju jättebra men det är första gången i hela mitt liv som jag inte är ledig vid denna tid på året + jag är helt sjukt trött. Nåja, det blir ett par dagar ledigt efter nyår istället.

Hoppas ni har det skönt!

4 Comments:

  • At 2010-12-27 08:42, Anonymous Pisan said…

    Hoppas att det blir ett lite lugnare tempo de här dagarna innan nyår på jobbet nu när du är så trött. Det är jobbigt att vara trött, i know... Ja, det här med senilitet är ju fruktansvärt ansträngande för anhöriga, jättejobbigt. Jag beundrar dem som orkar jobba med senildementa äldre. Ha en fin måndag vännen! Kram! ♥

     
  • At 2010-12-27 18:25, Blogger Kimmie said…

    Pisan: Det har varit rätt lugnt på jobb idag, blir nog lite mer fart imorgon. Hoppas du har en fin måndag du med.

     
  • At 2010-12-27 19:49, Anonymous -Nena- said…

    Låter som en bra julhelg.

     
  • At 2010-12-27 20:52, Blogger Kimmie said…

    Nena: Vi har haft det härligt, det gick bara för snabbt.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter