Kimmietid

december 28, 2010

Mellandagarna

Ursäkta att jag är lite tråkig just nu men det beror mest på att jag är så väldigt trött hela tiden.
När jag får några lediga dagar snart så hoppas jag att det ska hjälpa, jag försöker låta bli att göra en lång lista av måsten i huvudet för dessa dagar.
Jag stiger upp extra tidigt varje morgon och när jag snabbt duschat, ätit och klätt mig börjar jag dagen med en promenad för att slippa vänta på bussen som kommer från en förort och därför aldrig kommer i tid - om den kommer alls - så jag hoppar över första bussen och sedan går det oftast bra med den andra men det tar en hel del extra tid.
Inte hela världen men det blir oftast alldeles för få timmar av sömn, när jag ska hem tar det oftast rätt lång tid - idag hade jag enorm tur och var hemma redan efter 35 minuter =).
Kvällen har trots min trötthet varit skön, vi åt enkel middag fisk med pressad potatis och sedan har jag tittat på en film (den är pausad just nu), jag har också tänkt ut middag för två kvällar framöver och ska handla imorgon.
Nyårsafton ska firas hos min syster och svåger, är för trött för att riktigt känna för det men det blir säkert trevlig - det blir garanterat god mat och trevligt sällskap.

Hoppas ni har det bra!
 
Hit Counter
Free Counter