Kimmietid

oktober 12, 2010

Tacksam för oskadd son

Igår var olyckan framme, sonen blev påkörd av en bil när han cyklade till skolan. Tack och lov var det cykeln som tog smällen, han klarade sig med lite skrubbsår och blev såklart lite chockad. Han cyklade helt korrekt, bilisten som körde på honom blev bländad av solen och såg honom inte. Föraren var en snäll man som var extremt ledsen över vad som hänt och han mötte upp med sonen efter skolan igår och gick med honom till närmsta cykelreparatör där cykeln lämnades in, han betalade för reparationen (som blev dyr) det blev nytt bakhjul, nya växlar och ny kedja. Idag ringde mannen dessutom mig för att försäkra sig om att sonen fortfarande mådde bra. Tack och lov att det gick så bra - när sonen ringde mig blev jag livrädd - men han känner mig så han började samtalet med - Mamma, jag är helt OK.

7 Comments:

  • At 2010-10-13 00:38, Anonymous -Nena- said…

    Åh så skönt att det gick så bra och vad även att det var en man som verkligen brydde sig om att han mådde bra.

     
  • At 2010-10-13 07:00, Anonymous Anonym said…

    Men jösses!!!!!
    Vilken underbar tur att det gick bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tänk så fort olyckan kan vara framme HUR försiktig man än är. PuuuH

    Kram till er båda
    /Hossan

     
  • At 2010-10-13 07:52, Anonymous Helga said…

    Åh fy vad läskigt! Men vilken fin förare ändå som följde upp altihop ordentligt. Han måste ju också ha blivit chockad för vad som skulle kunna ha hänt!

     
  • At 2010-10-13 15:03, Anonymous Annica said…

    Yngsta sonen for omkull med moppen idag.Skrapsår på armbåge o knä samt scootern fick sig repor. skitsamma det matriella säger jag bara och är glad att han klarade sig med skrapsår.
    Var en snäll bilist som såg det o erbjöd honom skjuts hem men ha tackade artigt nej för det var bara 500 meter hem ungefär kvar.
    Skönt med personer som bryr sig när de var medverkande eller inte i olyckor o inte bara sticker

     
  • At 2010-10-13 16:18, Anonymous Pisan said…

    Oj! Vilken tur att det gick bra. Och vilken omtänksam man som t o m ringer dagen efter och frågar om allt fortfarande är bra. Din son hade änglavakt.
    Ha en fin onsdag vännen! KRAM! ♥

     
  • At 2010-10-13 17:08, Blogger Kimmie said…

    Alla: Tack för alla snälla kommentarer! Det är skönt när människor beter sig civiliserat och omtänksamt en del hade säkert bara stuckit.

     
  • At 2010-10-13 17:10, Blogger Kimmie said…

    Annica: Vad skönt att även din son hade tur!

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter