Kimmietid

oktober 01, 2010

Lyckad shoppingtur

När jag kom hem efter jobb idag så var lusten inte så stor att ge mig iväg ut igen men jag hade bestämt mig så det blev en cykeltur till Mobilia.
Började med KappAhl där jag provade 3 plagg men inte riktigt fastnade för något, en runda in på Indiska där jag inte hittade något alls, gick in på HM där jag aldrig brukar handla men tänka sig där hittade jag en snygg tunika i en färg som jag aldrig köper något i - Lila! Jag vet att lila är jätteinne just nu men jag har aldrig tyckt att färgen klär mig men nu blev det så, tyckte riktigt bra om den och den är i riktigt mörk lila så den var jättefin. En hög med strumpor blev det också. Sen var jag inne på både Brothers och Stadium också och tittade om det fanns något kul som jag kunde köpa som födelsedagspresent till sonen men jag hittade inget, eller det gjorde jag men det är ju inte jag som ska tycka att det är snyggt det är han. Han gillar inte när det är stora märken eller tryck på kläderna och huvtröjan som jag tyckte var superfin hade ett stort Helly Hansen tryck över bröstet.

Sen blev det cykeln hem igen och lite mat i magen. Nu sitter jag här med ett glas vin och njuter av lugnet framför Idol på TV:n.

3 Comments:

  • At 2010-10-02 08:57, Anonymous Anonym said…

    Kul att du hittade något som du gillade! Jag vill också ha något nytt :) Har kollat Ellos men där var inget. Har handlat på Kappahl de senaste gångerna - så jag får väl kolla där. Skulle behöva några nya byxor med, men det har de inte i min storlek och som sagt inget snyggt i katalogen.

    /Hossan

     
  • At 2010-10-02 10:32, Anonymous Helga said…

    Kul att du hittade något till dig själv! Svårt att handla till ungdomarna nu - de har bestämd uppfattning om vad de vill ha. Presentkort kanske blir bäst. Sist vi nstorshoppade åkte vi allihop till en outlet och de fick vara med och handla helt enkelt!

     
  • At 2010-10-02 11:31, Blogger Kimmie said…

    Hossan: Ja, jag blev nöjd. Ibland är det svårt att hitta något alls.

    Helga: Han köper sina kläder själv numera, jag tänkte bara hitta något eftersom han huvudsakligen önskar sig pengar när han fyller år och jag vill ha något paket också. Får kanske bli något "luktegott" istället där vet jag vad han gillar.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter