Kimmietid

september 30, 2010

Så härlig kväll igår

Det var helt sjukt kul att träffa pratkamraten igår, hon har haft en stressig tid (dödsfall i familjen, flytt m.m) och vi har under så många år varit varandras pratkamrater på lunchraster och liknande som kunnat gå ut och gå och prata om allt som rör sig i skallen. Herregud, vi hade behövt en vecka för att prata om allt vi hade att berätta för varandra. Det kändes kanonbra att träffas.
Deras nya (byggt på tjugotalet - men nytt för dem) hus var jättemysigt och hon hade som alltid lagat mat som var helt underbar. Fick en försenad födelsedagspresent från henne som bestod av två jättegoda kryddblandningar och en en balsamvinäger som jag älskar och som jag fått hemma hos henne - det är en Hasselnöts balsamvinäger. T.o.m hennes hund hade saknat mig verkade det som, eller så var det för att han var satt på diet och han trodde han kunde lura godsaker av mig =).

När jag kom hem idag efter en superaktiv och händelserik dag så frågade sonen om vi inte kunde ha något riktigt gott till middag, i hans fall brukar det innebära en köttbit men idag var det min favorit som han var sugen på - färsk pasta i någon form. Middagen blev färsk STOR riccottafylld ravioli med ostsås och baconstrimlor - MUMS!!

Imorgon är det fredag! Härligt!!!

3 Comments:

  • At 2010-09-30 22:51, Anonymous -Nena- said…

    Så härligt att läsa om din och pratkamratens vänskap.
    Det är så det ska vara.

    Imorgon är det fredag ja =)

     
  • At 2010-10-01 10:11, Anonymous Helga said…

    Oj, det lät ju hur trevligt som helst. Pstan skulle jag kunna döda för just nu ...

     
  • At 2010-10-01 18:03, Blogger Kimmie said…

    Nena: Vänner är värdefulla! Speciellt sådana som man kan prata med om precis allt.

    Helga: Det var supermysigt och pastan var jättegod!

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter