Kimmietid

januari 26, 2010

Jag blir sömnig

När jag har varit ute i denna kylan och sedan kommer in i värmen så blir jag jätteslö och sömnig =). Hade jag tillåtit mig så hade kunnat somna när jag satt och läste en tidning en stund så trött som jag blev. Det blev kaffe istället, så piggnade jag till efter ett tag.

Det blev ingen promenad idag, istället var jag ute och cyklade i kylan i 1,5 timme. Jag cyklade inte hela tiden för jag var på biblioteket igen. Hade redan läst ut de böcker jag lånade sist så jag lånade två nya. Tog en extra lång runda när jag skulle hem, känns viktigt att jag verkligen kommer ut de flesta dagar och rör på mig.

Nu har jag föreberett middagen som bara ska in i ugnen när det är dags, sonen har precis kommit hem från skolan så jag ska gå och snacka lite med honom.

4 Comments:

  • At 2010-01-26 20:52, Anonymous -Nena- said…

    Kände det också efter min promenad att man blev så där trött, hade också kunnat somna om jag inte åkte iväg för att hämta döttrarna istället.

    Ha en fin kväll!

     
  • At 2010-01-27 07:51, Blogger Kimmie said…

    Nena: Vad bra då är det inte bara jag. Antagligen är det omställningen när det är så kallt ute.

     
  • At 2010-01-27 09:28, Blogger Helga - precious said…

    Biblioteken är verkligen värda mycket... tänk vilken service egentligen. På mina övernattningar brukar jag ofta gå till tidskriftsrummen på biblioteken och läsa... suveränt!

     
  • At 2010-01-27 12:49, Blogger Kimmie said…

    Helga: Ja, jättefint är där och det finns så mycket.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter