Kimmietid

januari 26, 2010

Ännu en iskall vacker dag

Det är en riktigt kall, solig dag med blå himmel. Får ta mig ut och promenera under dagen men jag väntar nog lite, kanske kan det värma upp ett par grader.
Sonen mår bättre! Skönt om han kan slippa stanna hemma från skolan.
Han har ändå studiedag på fredag så det är kort vecka.
Igårkväll beställde han en ny mobil, han har verkligen ärvt sin pappas intresse för nya teknikprylar (alla killar har väl en släng av det verkar det som).
Denna gång var det en variant med pekskärm som en klasskamrat skaffat som han så gärna ville ha. Han har egna sparade pengar så det är helt upp till honom vad han vill lägga dem på. Gullig som han är erbjöd han mig sin "gamla" i mina ögon superfina mobil som en för tidig födelsedagspresent istället för att sälja den. Det tackade jag genast ja till, jag har aldrig lagt så mycket pengar på en mobil som den är värd så det kan bli kul med en så fin mobil. Den jag har nu är en 299,- mobil jag köpt på ICA =). För mig har det alltid bara vara viktigt att kunna ringa och skicka SMS, den jag kommer få av honom har både bra kamera och MP3.

4 Comments:

  • At 2010-01-26 10:46, Anonymous Pisan said…

    Kul med "ny" mobil! Min har också bra kamera och MP3, men hur ofta använder man det numera?? Messar mest och ringer. Killar är av naturen teknikfreaks... KRAM! :-)

     
  • At 2010-01-26 11:18, Blogger Kimmie said…

    Pisan: Jag behöver säkert inte dessa finesser men det kan vara kul när man nu bara får det.

     
  • At 2010-01-26 12:28, Blogger Helga - precious said…

    Hag är ingen tekniknörd heller utan nöjer mig med en billig telefon som fungerar för samtal o SMS. Kul att sonen var så omtänksam och att han har egna pengar att köpa för.

     
  • At 2010-01-26 16:25, Blogger Kimmie said…

    Helga: Ja, han brukar spara ihop allt han kan och sedan i stort sett alltid köpa någon teknikpryl.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter