Kimmietid

september 05, 2012

Ganska nöjd

Hade en sån där dag igår på jobb där jag åt lunch sent för att jag helt enkelt inte hann, jag hann inte ens gå på toaletten. Blev irriterad och ledsen och dessutom utskälld av någon som hade fel på alla punkter men vad gör man, försökte lugnt förklara om och om igen varför både jag och en chef kommit till ett beslut som de inte var nöjda med. I slutändan när chefen väl var där så ändrade de sig såklart och förstod fullständigt vad vi menat men inte kunde de be om ursäkt. Min nya chef såg att det här var inte riktigt som det borde vara och vi har idag suttit och pratat och kommit fram till en möjlig lösning som känns bra för mig. Jag ska få möjlighet att "stänga ner" och kunna jobba ifred. Att bli avbruten var femte minut är inte bra när man utför sysslor som kräver koncentration. Känns hoppfullt, för trots att jag sliter som en galärslav så gillar jag mitt jobb. Middag är på gång här hemma, vi testade ett nytt recept för någon vecka sedan som både jag och sonen verkligen gillade - köttfärsbiffar med vitlök i och i en god gräddsås med kalvfond. Mums!

5 Comments:

  • At 2012-09-05 18:56, Anonymous oskrivnablad said…

    ush vad jobbigt med oförstående människor. Jag har rätt svårt att inte ta åt mig av kritik även om jag vet att jag har rätt och personen ifråga som gnäller förmodligen har problem med något. Suck! Skönt att din chef verkar förstå läget.

    Mysigt att du och din son äter middagar ihop som ni gör. Många i den åldern som knappt syns till hemma.

     
  • At 2012-09-05 19:11, Blogger Kimmie said…

    Oskrivnablad: Det var jobbigt, men skönt att känna totalt stöd både från den chef som blev lika sågad som jag och min nya chef. Jag visste ju att vi gjort rätt.

    Sonen är hemma mer just nu än i vanliga fall, mycket med det nya i skolan. Men även i vanliga fall äter han ofta hemma och träffar kompisar efter det =).

     
  • At 2012-09-06 09:42, Anonymous Helga said…

    Bra om du kan få lite lugn och ro så du kan jobba på. Kanske du skulle införa besökstid?

    Maten lät god!!

     
  • At 2012-09-07 17:12, Blogger Kimmie said…

    Helga: Vi har bestämt att någon timme på förmiddagen och någon timme på eftermiddagen är det helt enkelt stängt. Då har jag tid att sitta och jobba koncentrerat utan avbrott + att jag ska få lite hjälp. Känns bra!

     
  • At 2012-09-11 17:42, Blogger Hossan said…

    Ja, det låter onekligen som ett MÅSTE för att de inte ska bli av med dig - det finns faktiskt de som jobbar ihjäl sig!

    O nu förskyld dessutom :(
    Låter inte alls bra! Hoppas att den ger med sig kvickt! Krya på dig! Skitjobbigt att ha så stort ansvar och veta att det inte blir gjort något på jobb om man inte är där om man tvingas bli hemma för att man är sjuk. Men du stannar ju förstås inte hemma om du inte i princip är medvetslös...

    Hossan

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter