Kimmietid

augusti 25, 2012

Jag var väldigt trött

Var trött redan vid 22 tiden igår kväll men envisades med att jag skulle se slut något jag tittade på det gick inte så bra =), vaknade på soffan vid halvtre hade nog somnat runt midnatt tror jag så då var det bara till att borsta tänder och byta om och krypa ner. Vaknade vi sjutiden imorse och var då uppe och drack lite och gick på toa sedan slocknade jag igen och vaknade vid 11. Snacka om att sova ut =). Denna helg är sonen hos sin pappa, det var länge sedan sist på en helg. Han har istället varit där när de jobbade tillsammans och sedan har han ju varit bortrest någon helg också. Själv har jag idag inte lämnat lägenheten förutom en tur till soprummet. Har bara varit hemma, strukit tvätten, småstädat lite, sorterat ut lite kläder som jag aldrig mer ska passa i från klädkammaren (för stora) jag har lyckats tappa hela 12 kg. Jag behövde det och vill inte tillbaka till den vikten någonsin igen. Planerar att tappa lite till men det är ingen brådska nu mår min kropp bra, resten är bara rent estetiskt.

2 Comments:

  • At 2012-08-25 19:18, Anonymous oskrivnablad said…

    Jäklar vad avundsjuk jag blev nu på de där sovtimmarna ;-) Lika bra att passa på när tillfälle ges, men visst är det rätt skönt att somna på soffan? Inte lika mysigt att vakna kanske, haha

    12kg!!! Det är jättebra gjort och det viktigaste nu är ju att du mår bra :-)

     
  • At 2012-08-25 20:08, Blogger Kimmie said…

    Oskrivnablad: Förstår avundsjukan minns hur det var när man hade småbarn =). Somna på soffan är absolut mysigt men det där med att göra nattförberedelser mitt i natten är mindre mysigt. Är glad för de tappade kilona, har jobbat för dem och mår SÅ bra =)

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter