Kimmietid

augusti 21, 2012

Hopplös bloggare =)

Blir bara inte färdig till att gå in och skriva något och är helt usel på att hälsa på hos andra. Skärpning på gång =). Lite har hänt sedan sist, vet inte om jag berättade att sonens cykel blev stulen veckan innan han reste på semester - idag har han varit och köpt en ny fin - hoppas han får behålla den lite längre! Den stulna var så pass ny att vi fick full ersättning förutom självrisken då såklart. Sonen är hemma från sin senaste resa och hade haft jättekul och var mycket nöjd, denna resa vann över den förra. Det är säkert för att denna resa var med flera av hans absolut bästa vänner. Fast maten tyckte han nog var lite bättre i Turkiet. När han trodde han skulle komma hem till lite svalka så fick han tji, det är just nu nästan lika varmt här som på semesterorten. En vecka kvar sedan börjar allvaret även för honom.

2 Comments:

  • At 2012-08-22 09:34, Anonymous helga said…

    Trist med cykeln. Vpår son fick en ny i studentpresent men vi köpte nu i augusti då det var lite REA. Ingen katastrof om den försvinner för den var ganska billig ändå. Sen har han en skitcykel också - där blev sadeln stulen i somras !!

     
  • At 2012-08-22 20:58, Blogger Kimmie said…

    Helga: Trist att när man blir av med cykeln eller delar av den men som sagt vi fick bra ersättning blev bara en del pappersjobb och vi får nog tillbaka självrisken också eftersom vi fick en gratis extra försäkring när vi köpte den. Han är glad för sin nya cykel =)

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter