Kimmietid

november 19, 2011

Julgran under sängen

Nog inte så många som har det =). Tyckte inte det var lönt att sätta ner den i källaren den får ligga under sängen i sin låda tills det är dags. Det var en rätt rejäl kartong att ta på cykeln men det gick bra. Lite andra småinköp blev det också. Lite röda blockljus, pappersnäsdukar, schampo och sådant. Sedan lämnade jag av grejerna här hemma och tog ytterligare en cykeltur till Netto. Det finns ett par nettobutiker i Malmö som är riktigt bra och några som är under all kritik. Jag har en av de bra på inte allt för långt avstånd. Jag fick i varje fall handlat en del där och sedan hem igen.
Efter detta var sonen vaken och redo att hjälpa mig med att bära ner grejer i källaren. Vi bar upp lådan med Adventsljusstakar också så kan jag kolla så att allt fungerar i slutet av veckan innan det ska sättas upp nästa helg.
Nu har jag piffat till mitt sovrum, har köpt nytt matt-svart sängöverkast och nya fina kuddfodral i grå/silver färg med lite olika mönster på (kuddarna alltså) och tänk att så litet kan göra så stor skillnad. Rummet blev verkligen förnyat.
Nu har dammsugaren släpats runt ett varv och det är dags för en dusch och sedan lite avkoppling.
Ikväll ska jag laga till Lasagne till oss tänkte jag, det var ett tag sedan och det är så gott.

2 Comments:

  • At 2011-11-21 18:16, Anonymous Helga said…

    Vad bra att ha fått handlat till nästa helg bla. Smart att ta granen under sängen så länge.

     
  • At 2011-11-21 22:24, Anonymous -Nena- said…

    Min lilla dotter har granen under sängen ;)

    Låter fint, ditt sovrum.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter