Kimmietid

juli 24, 2010

Utrensning

Åh, så skönt. Sonens pappa hörde av sig och hade själv något el-avfall så han fixar det idag. Nu blir vi av med gamla tv:n och sonens gamla tv, en gammal tjock dataskärm och en trasig skrivare. Allt detta har stått och tagit plats i klädkammare och källare innan. Sonen och hans pappa åker ut och gör sig av med detta. När sonens pappa ända lånade firmabilen så tar han med sig sonens resväska hem till sig också annars skulle jag och sonen tagit den på min cykel imorgon - så nu blev det till att snabbt packa färdigt =), det var nästan klart ändå nu ska sonen bara fixa till sitt lilla handbagage också så är han resklar sedan. Blir tomt med en hel vecka utan sonen men det är ju ändå bättre än när han varit iväg i USA i tre veckor tidigare år.

2 Comments:

  • At 2010-07-24 21:54, Anonymous -Nena- said…

    Skönt att ni blev av med en massa nu som bara står i alla fall.
    Maken har lånat svärfars släp så vi blir av med gamla tvättmaskinen och så ska vi (läs maken) försöka bli av med lite ifrån den överfyllda gäststugan.

    Förstår att det kommer bli tomt utan sonen.
    Här hemma har ena dottern bara varit borta sedan i morse och vi har en kvar hemma men det är ändå tomt

     
  • At 2010-07-25 08:59, Blogger Kimmie said…

    Nena: Ja, det är skönt att bli av med gammalt skräp. Förstår att det är tomt hos er också, även en är kvar hemma så fattas ju den andra.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter