Kimmietid

november 28, 2009

Shoppat, shoppat och shoppat

Jag var iväg med en gång imorse och har shoppat som bara den. Det har blivit ett set med herrparfym och hudkräm som en systerson ska få, 3 jättfina ljuslyktor som är svarta med lite bling framtill som min syster ska få tillsammans med boken jag redan köpt till henne. Jag har fått tag i nya vinterskor, nästan precis likadana som favoriterna som gick sönder i dragkedjan. En liten bok till sonen som är en skämtbok om datasnillen, en ny julgransfot. Min gamla är superfin men är i metall och väger ett halvt ton (nåja kanske lite mindre då) och jag tänkte att nu när jag inte har hjälp med att hugga och såga till granen så den passar så blir det bättre med en lättare som jag kan ta med mig när jag köper gran och få dem till att hugga till passformen.
Nu är det meningen att jag ska dra igång med städningen och sedan har jag lite mer adventspynt som ska fram, vi får väl se hur långt jag kommer - det är ju en dag imorgon också så lite kan jag ju ta då.

2 Comments:

  • At 2009-11-28 18:15, Anonymous -Nena- said…

    Grattis till vinterskorna :)

    Måste också börja med att handla julklapparna, nu är ju nästan alla födelsedagar över för denna gången.

     
  • At 2009-11-28 19:15, Blogger Kimmie said…

    Nena: Kanske är jag lite tråkig med skorna men jag trivdes så bra med de gamla så jag blev jätteglad när jag fick tag i nästan likadana.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter