Kimmietid

november 24, 2009

Gardinfix

Solen fick fart på mig idag igen, även om den hade gått ner när jag kom hem =).
Jag satte igång direkt med att skala potatis så lät jag dem ligga i kastrullen bara medan jag strök gardinerna till vardagsrummet och hängde upp dem sen fick jag för mig att byta i mitt sovrum också - det är inte direkt julgardiner jag hängde där men de är mörkgröna med lite guld i så det kan ses som lite juligt.
Detta hann jag med först sen satte jag på plattan med potatis och satte in panerad fisk i ugnen - medan detta var igång hann jag med att byta gardiner i köket också. Så nu är allt gardinfixande klart imorgon om sonen är hemma så ska han få hjälpa mig att hämta upp alla ljusstakarna ur källaren så jag kan börja testa att allt fungerar inför fredagen. Det brukar alltid behövas bytas någon liten glödlampa. Härligt när mycket blir gjort snabbt och lätt.

4 Comments:

  • At 2009-11-24 21:37, Blogger -Nena- said…

    Vad mycket du fått gjort.
    Det är skönt när solen ger en lite energi.

     
  • At 2009-11-24 21:56, Blogger Kimmie said…

    Nena: Ibland så får man bara upp farten och solen hjälper till.

     
  • At 2009-11-25 08:07, Blogger Helga - precious said…

    Vad skönt att ha gardinerna klara... jag väntar lite till. I helgen har jag jour och kanske får jag en stund över att fixa allt då...

     
  • At 2009-11-25 09:12, Blogger Kimmie said…

    Helga: Ja, det var skönt att ha det avklarat och det såg så mysigt och varmt ut med den röda färgen imorse när jag steg upp.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter