Kimmietid

juli 09, 2009

Det blåser rejält idag

Har precis kommit in från en promenad i blåsten, det är lite mulet idag men det var varmt ändå. Det fick bli rakt in i duschen när jag kom hem och nu sitter jag här med ett stort glas iskallt vatten bredvid mig.
Har kommit in i en sememsterlunk där jag är väldigt aktiv de första timmarna efter att jag stigit upp och sedan blir det lugnt =).
Idag började jag dagen med att putsa fönster i vardagsrum och kök, strunt samma om det regnar sen de var otroligt smutsiga. Dessa rum är på samma sida som min uteplats och när jag grillar så blåser det runt aska efteråt som gör det smutsigt.
När detta var klart blev det frukost och sedan har jag så smått börjat rota i klädkammaren, jag bestämde mig för att jag idag ska ta hyllorna som går runt högst upp i klädkammaren. Från dessa hyllor blev det en full sopsäck, så blev det avtorkat och det som skulle vara kvar ligger nu lite prydligare.
Sen gav jag mig iväg på min promenad. Nu ska jag titta runt på bloggar en stund och kanske ligga på soffan med boken lite. Ha en skön Torsdag (fick tänka efter vilken dag det var)

2 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter