Kimmietid

juli 04, 2009

TGIF

Det blev en jättegod lunch på TGIF som har öppnat här i Malmö under våren. Vi satt i skuggan på deras mysiga uteservering och njöt.
Vi testade friterad mozzarella och lökringar som förätt och sedan beställde vi alla samma sak en Club Sandwich allt smakade jättebra. Sonen hade liksom sin pappa dagen till ära klätt sig i blått, rött och vitt.
Sedan cyklade jag och sonen hem och han är nu ute och far med en kompis.

Vårt säljande av prylarna från sonens rum har fortsatt att flyta på bra, endast en person har trasslat och det var en annons sonen själv satt in på lite dataprylar - det skulle kommit en kille igårkväll men han dök inte upp och hörde inte av sig.
De större grejerna går bra har just sålt bäddsoffan som inte var i något vidare skick men duger bra till nattgäster under semestertider och det var just det de skulle ha den till. Nu börjar rummet se tomt ut - bara loftsängen kvar att sälja och det får vänta ett tag tills den nya sängen kommer. I veckan ska vi ut och titta efter ett nytt databord så vi kan börja möblera om.

I övrigt så är det fortfarande stekande hett både inomhus och utomhus.

2 Comments:

  • At 2009-07-04 17:04, Anonymous Annica said…

    Mums vad gott det låter. Ert utbud på olika ställen är ju betydligt mer än vad lilla ön här har att erbjuda. En aning avundsjuk faktist :-)
    Kul att saker o ting som man vill bli av med säljs lätt

     
  • At 2009-07-04 17:09, Blogger Kimmie said…

    Annica: Det smakade fint, lite större utbud blir det väl alltid i en lite större stad.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter