Kimmietid

juni 30, 2009

Planer på gång

Vi har ju tänkt att nu under min nästa semesterperiod försöka sälja en del grejer från sonens rum, vi hoppas bli av med skrivbord och skrivbordsstol, en halvtaskig bäddsoffa och nu igår så kom han med den stora planen att han nog inte längre vill ha sin loftsäng och den är stor och har databord under sängen. Hela sängen måste väl plockas isär bara för att få ut den ur rummet. Oj, så mycket jobb det blev helt plötsligt.
Så nu får vi börja fundera i de banorna istället, har sett en snygg sänggavel han kunde tänka sig - resårmadrass har han ju redan från den säng han har nu.
Vi får väl se hur det blir med alla dessa planer.
Planen tidigare var att byta ut soffan och mattan, att byta sängen också blev genast lite mer jobb. Har vi någon spekulant på en loftsäng härinne kanske, lite rabatt kan erbjudas om man själv monterar isär den =)

4 Comments:

  • At 2009-06-30 22:33, Anonymous Annica said…

    Nejtack..Ingen loftsäng här..Har till bägge grabbar 120 cm vanlig säng. Men dessa ska nog inte vara så svåra att sälja kan jag tänka mig. Du får lägga in i annonsen rabatt vid nermontering på plats

     
  • At 2009-07-01 07:59, Blogger Kimmie said…

    Annica: Det löser sig säkert.
    Jag kan montera ner den själv också om det skulle så vara, med sonens hjälp.

     
  • At 2009-07-01 17:50, Blogger Hossan said…

    Kan inte köpa den till mamma heller eftersom hon ramlar ur sin helt vanliga säng lite då och då.... Fast du får helt säkert sålt den!

     
  • At 2009-07-01 22:20, Blogger Kimmie said…

    Hossan: Tycker nog inte din mamma ska upp och klättra på stegar precis =) lite trams mitt i allt allvar kan man behöva.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter