Kimmietid

juni 25, 2009

Torsdag

Bara Torsdag - inte fredag som både jag och Nena fått för oss =)
Det är strålande sol idag också - 18 grader i skuggan redan när jag cyklade hemifrån imorse. Härligt - även om det är skönare med sån värme när man är ledig.
Har sovit gott inatt i min renbäddade säng med en fläkt riktad mot mig med fullt blås. Blev återigen lite för få timmar men helgen närmar sig så det får bli sovmorgnar då.
Ikväll hade sonen och jag tänkt grilla men sen hade han bestämt med kompisar att gå på bio så då får vi grilla en annan dag. Sonen skulle inte träffa kompisar på dagen idag utan bara vara hemma tills han ska iväg till bion - så han fick en liten lista med några småsysslor att fixa hemma. Han skulle renbädda sin säng och städa fågelburen bl.a. - lite nytta får man göra även på sommarlovet =)

4 Comments:

  • At 2009-06-25 11:48, Anonymous Pisan said…

    Att lägga sig i en renbäddad säng är helt underbart :-) Håller med dig; lite nytta för man göra fast det är sommarlov :-) Ha en fin dag! KRAM!

     
  • At 2009-06-25 12:24, Anonymous Annica said…

    Inte bara din son får göra nytta. Min yngste har jag satt att dammsuga. Sitter 24-7 vid sin dator annars.

     
  • At 2009-06-25 13:35, Blogger -Nena- said…

    Skönt att läsa att det inte bara är jag som sätter små sysslor i händerna på de lediga ungdomarna.

    Blev lite så där för några dagar sedan då vi träffade folk med "barn" i samma ålder som mina och de behövde minsann inget göra under sommaren för de var ju lediga då och de tyckte vi var konstiga som sa åt barnen att göra småsysslor på sommarlovet.

     
  • At 2009-06-25 13:38, Blogger Kimmie said…

    Pisan: Visst är det skönt!

    Annica & Nena: De kan ju inte bli helt förslappade =) skadar inte att hjälpa till hur lär man sig annars att saker ting måste göras.

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter