Kimmietid

februari 09, 2011

Solo igen

Sonen är iväg på sitt "lärarjobb" =) igen och igår hade det gått jättebra - han var nöjd och de hade fått mycket beröm av både eleverna och av den övervakande läraren. Ikväll är det dag två och de skulle visa enkla men praktiska användningsområden av Excel. Imorgon ska det bli mysigt med en normal kväll då vi kan äta middag tillsammans och snacka. När han kom hem igår var han som alltid hungrig =) så vi hjälptes åt då vid 20,30 att fixa honom ett par varma mackor (han hade ätit middag bestående av rester tidigare) så det blev bara lite hastigt.
Så imorgon ska jag göra Canneloni till oss - en middag vi båda älskar så hoppas jag att vi kan sitta ner i lugn och ro och snacka om allt spännande.
Sen närmar sig helgen och det ska bli skönt - har varit solo hela veckan så här långt på jobb, imorgon ska förhoppningsvis kollegan komma in i varje fall halva dagen - på fredag lär jag bli solo igen - hon har sjuka barn men kunde nog få barnvakt en stund imorgon. Gud vad skönt det är att ha stort barn!!!!

Ha en skön kväll och sov gott!

4 Comments:

  • At 2011-02-09 21:33, Anonymous Helga said…

    Vad kul att det går bra för din son. det där är nog något han skulle kunna fösörja sig på genom eget utbildningsföretag...

    Cannelloni lät smaskigt! Mmmm....

     
  • At 2011-02-10 18:44, Blogger Kimmie said…

    Helga: Det är en bra erfarenhet och han tycker det är kul =). Nästa veckan blir det 3 kvällar.

    Canneloni är inte precis smalmat men ÅH så gott det var =)

     
  • At 2011-02-11 22:59, Anonymous -Nena- said…

    Tittar förbi för att önska en trevlig helg!

     
  • At 2011-02-12 12:09, Blogger Kimmie said…

    Nena: Tack detsamma!

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter