Kimmietid

januari 03, 2011

Vandra, vandra, vandra

Många långa promenader blir det under denna ledighet. Gick hemifrån vid 9,30 imorse och började med att promenera till Mobilia (ett köpcenter) där jag skulle byta en sladd som sonen köpt fel och köpa böcker för presentkort jag fått i julklapp. Sedan promenerade jag vidare till sjukhuset här i Malmö jag har blivit kallad till Mammografi nästa vecka och ville veta vart jag skulle ta vägen när jag ska dit, sjukhusområdet är väldigt stort och jag kommer att komma direkt från jobb så jag vill inte spilla tid på att springa runt och leta då. Efter detta vidare till banken, detta var egentligen ett jobbärende men jag tyckte det var skönt att få det fixat när jag hade tid ändå.
Sedan hem igen med ganska trötta ben =). Nu har jag kopplat av några timmar och tog just en chans och ringde frisören med hopp om att hon kanske skulle ha tid med mig någon gång under veckan och då hade hon fått ett återbud så jag ska snart promenera igen, ska bli skönt att klippa bort de slitna topparna och lite till.

Har svängt ihop jordnötskakor från ett mix sonens pappa fått från USA, han tyckte det var komplicerat och frågade om jag kunde tänka mig att baka dem =) - det var alltså en påse bakmix, lite olja och lite vatten och när det geggats ihop formade jag bollar som jag tryckte ut med en gaffel och satte in i ugnen - Jättesvårt =).
(Han har alltid varit rätt hopplös i köket)

2 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter