Kimmietid

augusti 09, 2010

Trött

Oj, så trött jag är. Har matats med information i högt tempo idag och träffat en massa nya människor som jag inte riktigt lyckas komma ihåg hälften av deras namn eller vad de egentligen gör. Sov fullständigt uselt inatt, jag skulle inte ha försökt tvinga mig själv att gå och lägga mig i vettig tid för det gick inte att somna - men trots detta så känns det riktigt bra!
Det har varit oerhört mycket nytt på en gång och detta efter att man inte gjort något vettigt på så länge - dags att väcka hjärnkontoret =).

Som sagt det känns bra i varje fall så det blir nog bra när jag har kommit in i det hela och har lite bättre överblick.

4 Comments:

  • At 2010-08-09 20:38, Anonymous Anonym said…

    Tänkte ringa innan, men så tänkte jag om. :-) Att du nog var väldigt trött och att du om du orkade skulle skriva något här.
    Det är nästan omöjligt att komma ihåg allt som sägs första dan och än mindre komma ihåg alla namn. Men, men. Skönt att det känns bra - för då blir det helt skert så!
    Vi hörs! Kram Hossan

     
  • At 2010-08-09 21:04, Blogger Kimmie said…

    Hossan: Man blir verkligen trött hela förmiddagen var info på info på info och lite av det har nog fastnat hoppas jag. På eftermiddag var det mer om dataprogram och det känns lite lättare och jag antecknade mycket.

     
  • At 2010-08-09 22:37, Anonymous -Nena- said…

    Har tänkt på dig idag.
    Förstår att du är trött men skönt att det känns bra i alla fall.

    Hoppas di får sova bra i natt.

     
  • At 2010-08-10 16:35, Blogger Kimmie said…

    Nena: Tack Nena

     

Skicka en kommentar

<< Home

 
Hit Counter
Free Counter